• Haberler
  • Genel
  • Antrenör adaylarına önemli duyuru – Kocatepe Gazetesi

Antrenör adaylarına önemli duyuru – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenleyeceği Antrenör Lisans Kursları’nın son başvuru süresi bugün doluyor Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenleyeceği Antrenör Kursları’nın son başvuru tarihi bugün doluyor. Antrenör olmak isteyen ve antrenörlük belgesini yükseltmek veya belgesini güncellemek isteyen antrenörler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen bu kursa katılmak zorunda. Antrenörler ve antrenör olmak isteyenler bugün mesaimi bitimine kadar http://www.tff.org/default.aspx?pageID1121 adresinden [&hellip]

Antrenör adaylarına önemli duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenleyeceği Antrenör Lisans Kursları’nın son başvuru süresi bugün doluyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenleyeceği Antrenör Kursları’nın son başvuru tarihi bugün doluyor. Antrenör olmak isteyen ve antrenörlük belgesini yükseltmek veya belgesini güncellemek isteyen antrenörler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen bu kursa katılmak zorunda. Antrenörler ve antrenör olmak isteyenler bugün mesaimi bitimine kadar http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1121 adresinden başvuru yapabilir. 2015-2016 futbol sezonunda bir daha başvuru yapılamayacağından kurslara katılmak isteyen antrenör adaylarının bugün saat 17.00’de başvurularını yapmaları önemle duyurulur.
Antrenör olmak isteyenlerde aranan şartlar arasında amatör ya da profesyonel olarak futbol oynamış ve en az ilkokul mezunu olmak gibi şartlar da bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme