Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antep Sofrası Afyonkarahisar’da

Gastronomi Yaratıcı Şehirler Ağında

Gastronomi Yaratıcı Şehirler Ağında yer alan Gaziantep’in yöresel yemekleri, aynı ağda yer alan Afyonkarahisar’da vatandaşların beğenisine sunulacak

 

Eski Osmanlı Bankası’nın bulunduğu Bedesten Çarşısı karşısındaki tarihi binada açılan Konak Aşiyan Gaziantep Sofrası’nda Gaziantep mutfağına özgü yemeklerle hizmet verilecek.
Afyonkarahisar’ın tarihi binaları arasında yer alan eskiden Osmanlı Bankası olarak kullanılan bina da Konak Aşiyan Gaziantep Sofrası açıldı. İstanbul’lu İrfan Naç ve Gaziantep’li Mehmet Yıldırım’ın ortaklaşa açtığı işletmede Gaziantep mutfağına has yemeklerle Afyonkarahisar halkına hizmet verilecek.
Hafta sonu yapılan açılış törenine Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, il müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
Kurban kesimiyle başlanan törende Ulu Cami İmamı Hasan Balık Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okudu. Ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek işletmeyi gezdi. Daha sonra ise davetlilere yemek ikramında bulunuldu. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti