Antalyaspor ailesi barbekü partisinde buluştu

Antalyaspor'un Afyonkarahisar kampı sırasında konakladığı Korel Termal Hotel'in düzenlediği barbekü partisinde, Antalyasporlu futbolcular ile teknik heyet ve kulüp yönetimi bir araya geldi. Aile ortamında geçen barbekü partisinde futbolcuların keyifli olduğu görüldü. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Antalyaspor, gerçekleştirilen hazırlık maçı sonrası günü dinlenerek geçirdi. Antalyaspor'un ilk [&hellip]

Antalyaspor ailesi barbekü partisinde buluştu

Antalyaspor’un Afyonkarahisar kampı sırasında konakladığı Korel Termal Hotel’in düzenlediği barbekü partisinde, Antalyasporlu futbolcular ile teknik heyet ve kulüp yönetimi bir araya geldi. Aile ortamında geçen barbekü partisinde
futbolcuların keyifli olduğu görüldü. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Antalyaspor, gerçekleştirilen hazırlık maçı sonrası günü dinlenerek geçirdi. Antalyaspor’un ilk maçlarının deplasmanda oynanması ile ilgili başvurusunun reddedilmesiyle ilgili konuşan Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Mersin İdman Yurdu’nun ağustosta bölgenin futbol oynamaya müsait olmadığı ile ilgili bir duyum aldığını Antalya’nın da bu konuda ilk iki maçının ileri bir tarihe ertelenmesini isteyeceklerini aktardı.
Antalyaspor’un Afyonkarahisar kampı sırasında konakladığı Korel Termal Hotel’in düzenlediği barbekü partisinde, Antalyasporlu futbolcular ile teknik heyet ve kulüp yönetimi bir araya geldi. Aile ortamında geçen barbekü partisinde futbolcuların keyifli olduğu görüldü. Diara’nın takım arkadaşlarının cep telefonu ile fotoğrafını çektiği partide, Teknik Direktör Yusuf Şimşek de futbolcularla sohbet etti.
“PASOLİG’İ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KENDİMİZ
İHALE EDECEĞİZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Korel Termal Hotel Genel Müdürü Ümit Uysal’ın da eşlik ettiği partide Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antalyaspor ile Beşiktaş’ın maçlarını ilk üç hafta deplasmanda oynamak talebinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından reddildiği hatırlatılan Gencer, “Biz tabii stadımızı sezona hazır hale getirmek için Spor Bakanlığı ile de görüşerek elimizden gelen komple bir çalışma ile sezona yetiştirmenin çaresine bakıyoruz. Her halükarda sezona kendi stadımızda başlamak istiyoruz. Ama olası olumsuzlukları düşünerek biz 2 maçı erteleme istemiştik. Erteleme isteyen kulüpler birden fazla olunca yani bizimle birlikte Göztepe, Bursa, Beşiktaş kulüplerinin de böyle talepleri olması federasyon bir çıkmaza girdi. Beşiktaş’ın talebi çok farklı olmasına rağmen ister istemez dengeleri bozdu. Bunu kimseyi suçlamak için de söylemiyorum. Bizimki en mantıklı konuydu. Bizim stadyumumuz nisan ayında teslim edilecekti. Ama gel gelelim TOKİ ile müteahhit firma arasındaki bir takım anlaşmazlıklar ihale sürecindin tam zamanında yapılmaması ve Pasolig uygulamasının kimin tarafından yapılacağının netleşmemesi, sonrasında konunun Futbol Federasyonu ile Bakanlık arasında gelip gitmesi ve nihayetinde de şimdi Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olmasına karar verilmesi döndü dolandı Antalyaspor kulübüne dayandı konu. Bakanlıkla görüştüğümüz bilgiler üzerine tahmin ediyorum ki önümüzdeki hafta kendimiz ihale edip Antalyaspor olarak Pasoligin bir ay içinde yetişmesinin çaresine bakacağız.” dedi.
“AĞUSTOS’TA ANTALYA SICAĞINDA MAÇ OYNAMAYA ELVERİŞLİ DEĞİL”
Mersin İdman Yurdu’nun ağustos ayında maç oynama ile sıcak kaynaklı bir başvurusu öğrendiklerini açıklayan Başkan Gencer, Antalyaspor’un da benzer bir talebi olduğunu aktardı. Ağustos sıcağında Antalya’da maç oynamanın zor olduğunu ifade eden Gencer, “Biz birinci ve ikinci maçımızı deplasmanda oynamak istemiştik. Maalesef onay verilmedi. Bugün ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla; Mersin İdman Yurdu’nda bizi de gerekçe göstererek Ağustos ayında Antalya’da futbol oynamaya elverişli olmadığından dolayı tekrar bir erteleme talebinde bulunmuş. Daha bugün duydum onunla ilgili Antalyaspor olarak bizde en azından o gerekçeyle bizim iki maçımız ileri bir tarihe ertelenirse, dışarıda oynansın da istemiyoruz ileri bir tarihe ertelenirse bu sorunu da çözmüş olur sezona da eylül ayı itibariyle başlamış oluruz diye düşünüyoruz.” ifadesine yer verdi.
ANTALYA’DA GÜNDEM
STOPER TRANSFERİ
Antalyaspor’un bir ya da iki stoper alacağını da açıklayan Gencer, “Transferin en hızlı takımından birisiyiz. Türkiye Süper Liginde bu açıdan iki üç takımdan birisiyiz. Gerekli transferlerimizi yapmıştık. Bugün burada olma sebebimiz hem Afyon kampını ziyaret etmek hem de hocamızla kamp dönemini değerlendirip, transferde hangi noktalarda ne transfer yapmamız gerektiği ile ilgii görüşme yapmaktı. Dün gece yaptığımız görüşme neticesinde transferde nasıl bir yol alacağımıza karar verdik. Bizim baştan da söylediğimiz gibi aciliyet arz eden en önemli noktamız stoper mevkii. Stoper mevkiinde en az bir tane iki tane transfer yapıp beklemeye geçeceğiz. Ondan sonra da ekstrem bir olay olursa Antalyasporun menfaatine ve bütçesine uygun olduğu takdirde katkı koyacak birisi olursa olmaz diye de artı bir transfer söz konusu değil. ama İlk etapta stoper konusunda da hızlı bir çalışmaya başladık. Birkaç gün içinde de ciddi mesafe alırız” diye konuştu.
Başkan Gencer, önceki gün yaşamını yitiren Halil Fidan’ın üzüntüsünü yaşadıklarını aktardı. Halil Fidan’ın ailesine başsağlığı dileyen Teknik Direktör Yusuf Şimşek ise, Antalya’ya döner dönmez Fidan’ın ailseni ziyaret edeceğini aktardı. Ailenin her zaman yanında olacağını kaydeden Şimşek Afyonkarahisar kampının çok iyi geçtiğini söyledi.
“TAKIMIMIZA İLGİSİ
10 NUMARA”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Korel personeline teşekkür eden Şimşek, “Çok güzel bir kamp ortamı var. Hem sahalar olsun hem otel olsun çok güzel. Özellikle şundan bahsetmeden geçemeyeceğim. Otelde çalışan personelin yakın ilgisi takımımıza ilgisi 10 numara. Kampa gelince iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçları bir ölçü değildir ama hazırlık maçlarından da dersler çıkarmamız gerekiyor. Bunu futbolcu kardeşlerimizle konuştuk. Artık ikinci kampta tüm düşüncemiz Başakşehir maçı olacak. Ligde iyi şeyler yapabileceğizi düşünüyorum. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Sayın başkanın ve yönetim kurulunun bizi desteklemesi ve transfer yapması çok hoşumuza gidiyor. Hem Antalyamızın hem de bizi destekleyen büyüklerimizin yüzünü kara çıkarmamak için var gücümüzle çalışıp antalyasporumuzu layık olduğu yerlere çıkarmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme