• Haberler
  • Genel
  • Antalya'nın eğitimi Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Antalya'nın eğitimi Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, hizmetiçi eğitim toplantısı için Afyonkarahisar'ı seçti Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün hizmetiçi eğitim toplantısı Korel Termal Otel'de başladı. 3 gün sürecek toplantının açış konuşmasını yapan AntalyaTapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, tapu ve kadastro hizmetlerinde kalitenin yakalandığını söyledi. Akkoca, 'Ülkemizde son yıllarda yaşanan değişim ve gelişime [&hellip]

Antalya’nın eğitimi Afyon’da

Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, hizmetiçi eğitim toplantısı için Afyonkarahisar’ı seçti

Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün hizmetiçi eğitim toplantısı Korel Termal Otel’de başladı. 3 gün sürecek toplantının açış konuşmasını yapan AntalyaTapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, tapu ve kadastro hizmetlerinde kalitenin yakalandığını söyledi. Akkoca, “Ülkemizde son yıllarda yaşanan değişim ve gelişime paralel olarak Genel Müdürlügğümüzde de gelişim sağlanmıştır. İşlemlerimiz bilgisayar destekli olarak hatasız ve verimli yapılıyor. Çalışanlar bakımından da işlemlerin hata oranı asgariye indirilmiştir” dedi.
ÖN BAŞVURU
SİSTEMİ UYGULANIYOR
Antalya Bölgesi’nde önbaşvuru sisteminin yürürlüğe girdiğini aktaran Akkoca, “Hizmet kalitesinin artırılması için kuruma adaptasyonu ile çalışanlarımızın gelişmesi sağlanmaktadır. İlk uygulamaları Antalya Bölge Müdürlüğü’nde görünen önbaşvuru sistemi de vatandaşlarımız için son derece yararlı bir uygulama olmuştur. Kargaşa ve kapı önükuyruklarındaki tartışmaların önüne geçilmiştir. Vatandaşlarımız kurumlardan hizmet alırken, nezih ve şık ortamda, çay ve kahvesini yudumlayarak bekliyorlar. Vatandaşlar, işlemlerini kısa cep mesajıyla öğrenebilmektedir. Eski ve köhne yerlerden şık ve ferah mekanlara kavuşulmuştur” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme