• Haberler
  • Genel
  • Antalya’da toplanılacak – Kocatepe Gazetesi

Antalya’da toplanılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, bugün Antalya Elit Tarım Otel’de bir araya gelecek. Mor-beyazlı kulübün başkanı Hikmet Bülbül’den alınan bilgilere göre takım, Afyonkarahisar’da çalışma ortamı, sahaların durumu uygun olmadığından ötürü Antalya’da kampa girecek. Takımın kamp yapacağı otelin de belli olduğunu söyleyen Bülbül Elit Tarım Otel’de takımın kampa gireceğini ve bugün futbolcuların direkt olarak Antalya’ya geleceklerini söyledi. (Kocatepe) Antalya yolu [&hellip]

Antalya'da toplanılacak

Afyonkarahisarspor, bugün Antalya Elit Tarım Otel’de bir araya gelecek. Mor-beyazlı kulübün başkanı Hikmet Bülbül’den alınan bilgilere göre takım, Afyonkarahisar’da çalışma ortamı, sahaların durumu uygun olmadığından ötürü Antalya’da kampa girecek. Takımın kamp yapacağı otelin de belli olduğunu söyleyen Bülbül Elit Tarım Otel’de takımın kampa gireceğini ve bugün futbolcuların direkt olarak Antalya’ya geleceklerini söyledi. (Kocatepe)

Antalya
yolu gözüktü

Afyonkarahisar’daki mevcut hava ve saha koşulları nedeniyle takımın Afyonkarahisar’da Siirtspor
maçına hazırlanamayacağı dikkate alınarak yeniden Antalya’ya gidileceği bildirildi

Afyonkarahisarspor Siirtspor maçına Antalya’da kamp yaparak hazırlanacak. Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, hava ve saha koşulları nedeniyle takımın Afyonkarahisar’da çalışamayacağını ve mecburen bir kez daha Antalya’ya gidileceğini söyledi. Bülbül, 5 Şubat’ta Afyonkarahisar’da oynanacak Siirtspor maçının hazırlıklarına Antalya’da devam edileceğini belirtti. Bu haftayı bay geçtiklerinin altını çizen Bülbül, Afyonkarahisar’da çalışmayı istediklerini ancak Afyonkarahisar’daki saha ve hava koşullarının buna müsade etmediğini ifade etti. Siirtspor maçına bir kaç gün kala Afyonkarahisar’a dönemeyi amaçladıklarını kaydeden Bülbül, Antalya’daki çalışmaları en iyi şekilde bitirerek Siirtspor karşısına üç puan için çıkacaklarını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme