Antalya’da adam öldürdü, Afyon’da yakalandı

Antalya’daki bir kişiyi tabanca ile vurarak öldüren şahıs kaçarak geldiği Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Tokuşlar yolu üzerinde yakalandı. 28 Aralık günü saat: 01.20 sıralarında Antalya ili Kepez ilçesi Teomanpaşa mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Cevher Fırın Kafe önünde meydana gelen olayda  18 ayrı suçtan kaydı bulunan meyve ve sebze ihracatçısı Suruç 1993 doğumlu A.E. isimli şahıs [&hellip]

Haber

Haber

Antalya’daki bir kişiyi tabanca ile vurarak öldüren şahıs kaçarak geldiği Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Tokuşlar yolu üzerinde yakalandı.

28 Aralık günü saat: 01.20 sıralarında Antalya ili Kepez ilçesi Teomanpaşa mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Cevher Fırın Kafe önünde meydana gelen olayda  18 ayrı suçtan kaydı bulunan meyve ve sebze ihracatçısı Suruç 1993 doğumlu A.E. isimli şahıs göğüs kısmından 4 adet, sol bacaktan 1 adet ateşli silah ile yaralandı. Sevk edildiği Antalya Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak saat 02.05 sıralarında öldü. Olay yerinde yapılan tespitte 8 adet 7.65 boş kovan bulunarak muhafaza altına alındı. Olayın şüphelisinin 03 RH 101 plakalı Passat marka araç içerisindeki şahısların olduğu tespit edildi. Otonun saat 03.30 sıralarında Afyonkarahisar İl sınırlarında Sinanpaşa tarafında olduğu tespit edilmesi üzerine yapılan takip ve kovalamaca sonucu Tokuşlar yolu üzerinde boş araziye kaçmaya çalışan 10 ayrı suçtan kaydı bulunan Afyonkarahisar 1984 doğumlu H. C. isimli şahıs saat: 04.00 sıralarında yakalandı. Taşın altına saklamış olduğu Baretta Gardone 7.65 marka tabanca ve tabancaya ait boş şarjör bulunarak muhafaza altına alındı. Olaya karıştığı tespit edilen Sinanpaşa 1969 doğumlu H.A. isimli şahıs da yapılan çalışma sonucu ikametinde yakalanarak Antalya Kepez Ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmek üzere her iki şahısta gözaltına alındı. Şahısların birbirlerini tanıdığı ve aralarında alacak verecek mevzususundan kaynaklı sıkıntı olduğu, şüphelinin kız arkadaşını almak için Antalya’ya gittiği ve şahıslar ile denk geldikleri esnada olayın meydana geldiği belirlendi.

Haber

Bakmadan Geçme