Antalya değil İhsaniye – Kocatepe Gazetesi

Akdeniz Bölgesi’ndeki yerleşim yerlerinde görmeye alışkın olduğumuz palmiye ağaçları, artık İhsaniye’ye gelen misafirleri de karşılayacak İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeyi güzelleştirmek ve ilgi odağı hâline getirmek için önemli çalışmalar yapıyor. Çabuk, şehrin gelecek 10 yılını düşünerek turistlerin Akdeniz Bölgesi’nde görmeye alışkın olduğu palmiye ağaçlarını ilçeye getirtti. Palmiye ağaçlarının sayılarının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor. Konuyla [&hellip]

Antalya değil İhsaniye

Akdeniz Bölgesi’ndeki yerleşim yerlerinde
görmeye alışkın olduğumuz palmiye ağaçları, artık İhsaniye’ye gelen misafirleri de karşılayacak

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeyi güzelleştirmek ve ilgi odağı hâline getirmek için önemli çalışmalar yapıyor. Çabuk, şehrin gelecek 10 yılını düşünerek turistlerin Akdeniz Bölgesi’nde görmeye alışkın olduğu palmiye ağaçlarını ilçeye getirtti. Palmiye ağaçlarının sayılarının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “Şehrimizi güzelleştirmek, dışarıdan gelen memur ve işçilerin burayı kendi memleketleri gibi benimsemesini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle Ankara-İzmir Otoyolu projesinin bitirilmesinin ardından ilçemiz, sakin bir tatil yöresi olarak öne çıkacak. Biz, ilçemizin gelişimine bugünden ayak uyduruyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme