ANS önüne üst geçit – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın trafik açısından en hareketli noktalarından birisi olan AKÜ Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi önüne üst geçit yapılacak Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde bulunan AKÜ ANS Yerleşkesi önünde yaya üst geçidi inşa edilecek. 26 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihalenin ardından inşa çalışmalarına başlanırken, üst geçit inşaatının 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.Afyonkarahisar-Eskişehir karayolunun bir [&hellip]

ANS önüne üst geçit

Afyonkarahisar’ın trafik açısından en hareketli noktalarından birisi olan
AKÜ Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi önüne üst geçit yapılacak

Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde bulunan AKÜ ANS Yerleşkesi önünde yaya üst geçidi inşa edilecek. 26 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihalenin ardından inşa çalışmalarına başlanırken, üst geçit inşaatının 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Afyonkarahisar-Eskişehir karayolunun bir yanında AKÜ ANS Yerleşkesi bulunurken, hemen karşısında bulunan Erenler Mahallesi’nde de özel yurtlar ile suit daireler yer alıyor. Öğrencilerin büyük bir bölümünün barındığı Erenler’den Yerleşke bölgesine ana yol üzerinden geçerken büyük tehlike yaşayan AKÜ öğrencileri üst geçit sayesinde tehlikeli geçişlerden korunacaklar.
Bilindiği gibi aynı bölgede bulunan ve Kredi Yurtlar Kurumu’na ait olan Tınaztepe Öğrenci Yurtları bölgesine de 3 yıl önce gazeteniz Kocatepe’nin yayınları üzerine bir üst geçit inşa edilmiş, öğrencilerin talebi yerine getirilmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme