• Haberler
  • Genel
  • Anneler Günü’ne özel eğlence – Kocatepe Gazetesi

Anneler Günü’ne özel eğlence – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Anneler Günü nedeniyle geçen cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda bir eğlence programı düzenlendi Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Anneler Günü nedeniyle geçen cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda bir eğlence programı düzenlendi.Gençlik ve [&hellip]

Anneler Günü'ne özel eğlence

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Anneler Günü nedeniyle geçen cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda bir eğlence programı düzenlendi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Anneler Günü nedeniyle geçen cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda bir eğlence programı düzenlendi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü faaliyet alanında yer alan Anneler Günü kutlamaları, Afyonkarahisar’da da yapıldı. Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Kocatepe Gençlik Spor Kulübü’nün tertip ettiği Anneler Günü etkinliği, cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Faaliyete, HİS Federasyonu Lisansı’na sahip bayanlar ve bu bayanların akrabaları da katıldı. Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü ikinci başkanı Antrenör Engin Tezcan nezaretinde Aneneler Günü kutlamasında bayanlar, halk oyunları gösterileri, ip çekme yarışı ve trambolin gösterileri de yaptılar.
ÇOBAN DA KATILDI: Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliği takip edenler arasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da vardı. Ayrıca gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor şube müdürleri de etkinliği protokol tribününden takip ettiler.
PASTA YEDİLER, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER: Anneler Günü etkinliğine katılan bayanlar, kendi elleriyle hazırladıkları pasta ve börekleri hem yediler, hem de etkinliğe katılanlara ikram ettiler. Etkinliğe katılan bayanlar, programın sonuna doğru da müzisyenlerin çaldıkları oyun havalarıyla gönüllerince eğlendiler.
MADALYA TAKTILAR: Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan bayanlara, günün anısına madalya takıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü İkinci Başkanı Engin Tezcan da şöyle konuştu: “Güzel bir etkinlik oldu. Amacımız Annelerin unutulmadığını göstermekti. Bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme