Anneler Günü kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katıldı Esma Balkanlıoğlu ilk olarak, Evciler Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Evciler Kaymakamı H.Hasan Gökpınar'ın da katıldığı, şehit anneleri, şehit eşleri ile Evciler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan anneler için İkbal Termal Otel'de düzenlenen öğlen yemeğine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın Eşi [&hellip]

Anneler Günü kutlandı

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katıldı

Esma Balkanlıoğlu ilk olarak, Evciler Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Evciler Kaymakamı H.Hasan Gökpınar’ın da katıldığı, şehit anneleri, şehit eşleri ile Evciler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan anneler için İkbal Termal Otel’de düzenlenen öğlen yemeğine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Eşi Bayan Emine Çoban ile birlikte katıldı. Balkanlıoğlu daha sonra Huzurev’nde kalan annelerin Anneler Günü’nü kutlamak üzere Huzurevinde gerçekleştirilen programa katıldı.
Bayan Balkanlıoğlu buradaki programa İkmal Komutanı İkm.Alb.Gökhan İsmet Gülmez’in Eşi Bayan Hülya Gülmez, Bayan Emine Çoban, Hava Meydan Komutanı Hv.SS.Kur.Alb. Ergun Eskici’nin eşi Bayan Seher Eskici, Orduevi Müdürü Topçu Alb. Uğur Saraç’ın Eşi Bayan Sevda Saraç ile birlikte iştirak etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme