• Haberler
  • Gündem
  • “Anne adaylarını eğitime bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Anne adaylarını eğitime bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Gün FM'de yayınlanan Sağlık Olsun programına Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Gebe Eğitim Sınıfı Eğitmeni Uzman Ebe Naime Alkan konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sorularını yanıtlayan Alkan Gebe Eğitim Sınıfı'nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.Gebe Eğitim Sınıfı'nın anne adaylarının gebe kaldığı andan itibaren doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası emzirme ve loğusalık [&hellip]

Gün FM’de yayınlanan Sağlık Olsun programına Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Gebe Eğitim Sınıfı Eğitmeni Uzman Ebe Naime Alkan konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Alkan Gebe Eğitim Sınıfı’nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Gebe Eğitim Sınıfı’nın anne adaylarının gebe kaldığı andan itibaren doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası emzirme ve loğusalık bakımı hakkında ücretsiz olarak bilgi ve eğitim alabilecekleri bir sınıf olduğunu belirten Alkan, “Sınıfımıza gebeler ve eşleri veya gebelerle beraber gelebilecek anneleri, yakın arkadaşları ile katılabilirler. Anne adayları gebeliği tespit edildiği andan itibaren eğitime katılabilirler ama özellikle 20. haftadan sonra düzenli olarak eğitime katılmaları eğitimin amacına ulaşması için gereklidir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme