Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anmak yaşatmaktır ZAMANLARCA

Türk Milleti’nin 7 düvele

Türk Milleti’nin 7 düvele karşı durduğu İstiklal Harbimiz’in önderi, Türk Devlet geleneğinin büyük devlet adamı ve şanlı Türk Ordusu’nun Gazi Mareşal’i, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anılıyor

Ebediyete irtihalinin yıldönümünde düzenlenen törenlerle Türk Milleti bir kez daha büyük önderine minnet duygularını ifade edecek. Bu çerçevede Afyonkarahisar’da düzenlenen anma programları kapsamında 10 Kasım Pazar günü ilk olarak Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlenecek.
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek anıta çelenk sunacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erecek.
Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek Anma Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılmasıyla devam edecek. Öğrencilerin okuyacağı şiirler ve sunumun ardından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. 10 Kasım Atatürk’ü Anma konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle anma programı sona erecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti