ANLAYIŞ BEKLİYORUZ

Kocatepe Gazetesi'nin dünkü sayısında bu köşede yer alan yazıda 'Gamze Döner önünde neden dubalar var? Gamze Döner özel park yeri gibi kullanıyor. Yemek yemeğe gelenler yanaşıyor. En işlek caddeyi daraltıyor. Afyon Belediyesi neden göz yumuyor' ifadelerinin yer alması üzerine konuyu aydınlatma gereği duyduk. Şöyle ki söz konusu yere Afyonkarahisar dışından gelen misafirlerin araçlarını park edebilmeleri [&hellip]

Kocatepe Gazetesi’nin dünkü sayısında bu köşede yer alan yazıda “Gamze Döner önünde neden dubalar var? Gamze Döner özel park yeri gibi kullanıyor. Yemek yemeğe gelenler yanaşıyor. En işlek caddeyi daraltıyor. Afyon Belediyesi neden göz yumuyor” ifadelerinin yer alması üzerine konuyu aydınlatma gereği duyduk.
Şöyle ki; söz konusu yere Afyonkarahisar dışından gelen misafirlerin araçlarını park edebilmeleri için yardımcı olunmaktadır. Burası şahsi bir yer olmadığı için bizim ve komşu işletmelerimizin araçlarını park etmemiz söz konusu değildir. Cadde esnafından alış-veriş eden müşterilere kolaylık sağlanmaya çalışılmaktadır. Dikkat edilirse park eden araçlar hep il dışındandır ve 03 plakalı araca rastlanamaz. Buradaki esnaflarımıza gelen müşterilere kolaylık sağlanması neden yadırganıyor anlamakta zorlanıyoruz. Cadde üzerindeki işletmelerimizin yaşaması ilimiz için bir kazanımdır. İl dışından gelen misafirlere kolaylık sağlanması noktasında biz de hemşehrilerimizden anlayış bekliyoruz. Saygılarımızla..
(Gamze Döner-Bekir Demir)

Bakmadan Geçme