• Haberler
  • Genel
  • Anket çalışmaları tam gaz – Kocatepe Gazetesi

Anket çalışmaları tam gaz – Kocatepe Gazetesi

Merkez ve ilçelerde yapılan anket çalışmaları vatandaşın dilinde Yerel seçim sürecinin giderek hız kazandığı bu günlerde siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları da sürüyor. AK Parti Genel Merkezi ile İl Teşkilatının Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde yaptırdığı anketler siyasi gündemin önemli maddelerinden birini oluşturuyor.ANKETİ POLMARK YAPIYORBugüne kadar AK Parti tarafından Afyonkarahisar merkez ile birlikte Bolvadin, Dinar, Sandıklı, [&hellip]

Anket çalışmaları tam gaz

Merkez ve ilçelerde yapılan anket çalışmaları vatandaşın dilinde

Yerel seçim sürecinin giderek hız kazandığı bu günlerde siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları da sürüyor. AK Parti Genel Merkezi ile İl Teşkilatının Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde yaptırdığı anketler siyasi gündemin önemli maddelerinden birini oluşturuyor.
ANKETİ POLMARK YAPIYOR
Bugüne kadar AK Parti tarafından Afyonkarahisar merkez ile birlikte Bolvadin, Dinar, Sandıklı, Hocalar, Dazkırı ve Evciler ilçelerinde aday belirleme amacıyla anketler yapıldığı biliniyor. Kendilerine anket soruları yöneltilen vatandaşların pek çoğu kendi aralarında anket değerlendirmeleri yapmaya başladılar. Pollmark isimli anket şirketine yaptırıldığı belirtilen anket çalışmaları kapsamında Antalya’dan gelen anketörlerin çalışmaları yürüttükleri belirtiliyor.
DİNAR’DA ACAR VE EMEKSİZ
Edinilen bilgiye göre anketörler tarafından Dinar’a seçmenlere AK Parti’nin Başkan adayı olarak üç isim soruldu. Vatandaşa yöneltilen isimlerden Dinar’ın eski belediye başkanlarından Yener Yaşar Emeksiz, Ali Kaya ve Recep Özgün isimleri arasından en çok oyu Yener Yaşar Emeksiz’in aldığı belirtiliyor. Ankete katılan pek çok kişinin de şimdiki Belediye Başkanı Saffet Acar’ın ismini zikrettiği belirtiliyor.
BOLVADİN’DE KARASEKRETER
Bolvadin’de Ak Partili İGM üyeleri Ömer Dayı ve Derviş Aynacı’nın yanı sıra MHP’den aday olması beklenen Selim Karasekreter’in isimleri ankette yer aldı. Bolvadin’de en fazla oyun Selim Karasekreter’e çıktığı belirtiliyor.
SANDIKLI’DA RİVAYET MUHTELİF
Sandıklı’da ise ankette vatandaşa yöneltilen isimlerle ilgili rivayet muhtelif. Pek çok vatandaş isimler konusunda değişik bilgiler veriyor. Sandıklı’da AK Parti’nin aday adayı olarak ismi anılan Mustafa Özpunar, Mustafa Çöl, Ahmet Perçin, Ömer Doğanlı, Levent Şık ve Ali Nurdoğan’ın isimleri anılıyor. Ancak Mevcut MHP’li Belediye Başkanı İsmail Elibol’un ise tüm isimleri geride bıraktığı söyleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme