Ankaralı sanayiciler, Kurt Gurme’yi gezdi

ASİAD Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Afyon Çobanlar'da bulunan Kurt Gurme tesislerini ziyaret etti. Kurt Gurme Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Kurt, Kurt Gurme Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Kurt ve aynı zamanda ASİAD Yönetim Kurulu Üyesi de olan Kurt Gurme Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Kurt'un ev sahipliğinde gerçekleşen gezide heyete, Afyonkarahisar [&hellip]

ASİAD Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Afyon Çobanlar’da bulunan Kurt Gurme tesislerini ziyaret etti. Kurt Gurme Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Kurt, Kurt Gurme Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Kurt ve aynı zamanda ASİAD Yönetim Kurulu Üyesi de olan Kurt Gurme Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Kurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen gezide heyete, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser de eşlik etti.
TÜRKİYE’DEKİ İLKLERDEN
ASİAD heyetine tesisleri gezdiren Kurt Gurme Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Kurt, tesisler ve üretim aşamaları hakkında bilgi verdi. Geziye katılan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ziyarette yaptığı açıklamada, “Afyon’da bulunan bu tesis Türkiye’deki ilklerden… Tesislerin burada yer almasının Afyon’umuza büyük katkısı oldu. Jeotermal tarım uygulaması da yapılan tesisler aynı zamanda örnek teşkil etti. Gurur duyuyoruz” dedi. Kurt Gurme Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Kurt da “Bu bölgeye yatırım yapmaktan mutluyuz. AB standartlarında hayata geçirdiğimiz modern tesislerimizde el değmeden üretim yapıyoruz. İşlenmiş meyve sebze üretiminde kalite ve güvenilirlik bizim için çok önemli” diye konuştu. ASİAD Başkanı Eda Ersoy da konuşmasında, bu tür tesislerin sayısının artmasını dilediklerini ifade ederek, “Bölge ve ülke ekonomisine, aynı zamanda istihdama büyük katkı… Bu derece titizlikle yapılan işlerden dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme