• Haberler
  • Spor
  • 'Ankaragücü için masrafa girdik' – Kocatepe Gazetesi

'Ankaragücü için masrafa girdik' – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın desteği ile bir oyuncu daha alacaklarını belirten AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Ankaragücü ile ilgili yaptığı değerlendirmede de masraf ettiklerini neticeyi bekleyeceklerini söyledi.'BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE BİR OYUNCU DAHA ALACAĞIZ'Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın desteği ile bir transfer yapacaklarını [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın desteği ile bir oyuncu daha alacaklarını belirten AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Ankaragücü ile ilgili yaptığı değerlendirmede de masraf ettiklerini neticeyi bekleyeceklerini söyledi.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ
 İLE BİR OYUNCU DAHA ALACAĞIZ”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın desteği ile bir transfer yapacaklarını belirten Başkan Sel, “Normalde arkadaşlara transferi kapattık diye söylemiştim. Fakat sağ olsun Belediye Başkanımız bir tane daha alabilirsiniz, ben destek oluyorum sözünden dolayı bir oyuncu daha takıma alacağız. Görüştüğümüz 1-2 oyuncu var. Yabancı olursa çok müthiş bir şey olur, olması içinde arkadaşlarımız çalışmalarını yürütüyorlar. Olmazsa yerli bir orta saha oyuncusu alarak transferi kapatacağız. Ben Bursaspor maçında burada yoktum. Biliyorsunuz ki yabancı oyuncuların buraya gelmesi 2-3 gün olmuştu. Ama doğru dürüst antrenman yapmadan maça çıkmalarına rağmen izleyen herkes AFJET Afyonspor’un gayet iyi olduğunu bana bildirdiler. Ben sosyal medya ve video sitesi üzerinden Bursa TV’den izleyerek görme şansı yakaladım. Şuan iyi yoldayız” dedi.
“HEDEFİ YENİDEN REVİZE EDEBİLİRİZ”
Takıma olumlu yorumlar yapılması üzerine hedefin yeniden belirlenebileceğine dikkat çeken Başkan Sel, “7-8 maç geçtikten sonra son duruma bakacağız. Bulunduğumuz yere göre, ligdeki tutunma hedefini yeniden revize edebiliriz. Devre arasında eğer bir şeyler görür ve 8 maçta 24 puanın en azından 16-17 puanını alabilirsek hedef büyütebiliriz. Ama ilk hedefimiz bu ligde tutunmaktır. Çünkü çok hızlı bir şekilde çıktık. Bu nedenle kurumsallaşamadık. Tam bir amatörce götürdük” ifadesine yer verdi.
SEL: BİZ ELİMİZDEN GELEN
DESTEĞE HAZIRIZ DEDİLER
“Store 3’ün dışında başka gelir getirecek kaynaklarla ilgili çalışmalarınız var mı” sorusuna cevap veren Başkan Sel, “Bu konuda Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız çok destek veriyor. Oturarak bir durum değerlendirmesi yapacağız. Bunları gözden geçireceğiz. Mermer sektöründeki iş adamlarımızı ilk etapta düşünüyoruz. 5-6 tanesine gittik ve olumlu neticeler aldık. Biz elimizden gelen desteğe hazırız dediler. Bu bizleri sevindirdi” şeklinde konuştu.
“NETİCEYİ BEKLEYECEĞİZ”
Ankaragücü’nün maçlarını Ankara’da oynayacak olması hakkında konuşan Başkan Sel, “Gençlik Spor Genel Müdürü ve Ankaragücü Kulüp Genel Müdürü beni aradı. Biz burada Süper lig maçları oynanacak diye yedek kulübesini kırdık ve yeniden düzenleme yaptık. Onlar için bir masrafa da girdik. 2 gün önce vazgeçildiğini öğrendik. Neticeyi bekleyeceğiz” diye konuştu. >> Mustafa Ertürk’ün haberi

Bakmadan Geçme