• Haberler
  • Spor
  • Ankaragücü Başakşehir maçı Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Ankaragücü Başakşehir maçı Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Ankara'da yaşanan stadyum sıkıntıları nedeniyle Ankara takımlarının bazı maçlarını il dışında oynaması gerekiyor. Ligin 13. haftasında Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçın Afyonkarahisar'a alınması gündeme gelmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu maça 1 gün kala maçı Kayseri'ye vermişti. Bu hafta ise erken davranan Ankaragücü, Federasyona yaptığı başvuru ile Medipol Başakşehir maçını Afyonkarahisar'a alma talebinde bulundu. Federasyon [&hellip]

Ankara’da yaşanan stadyum sıkıntıları nedeniyle Ankara takımlarının bazı maçlarını il dışında oynaması gerekiyor. Ligin 13. haftasında Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçın Afyonkarahisar’a alınması gündeme gelmiş ve Türkiye Futbol Federasyonu maça 1 gün kala maçı Kayseri’ye vermişti. Bu hafta ise erken davranan Ankaragücü, Federasyona yaptığı başvuru ile Medipol Başakşehir maçını Afyonkarahisar’a alma talebinde bulundu. Federasyon Ankaragücü’nün talebini kabul ederek maçın Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda oynanmasına karar verdi.  
Ankaragücü’nün Medipol Başakşehir’i konuk edeceği maç 10 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme