• Haberler
  • Spor
  • Ankaragücü, Aydın'ı Afyon'da ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Ankaragücü, Aydın'ı Afyon'da ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

MKE Ankaragücüspor'un, 24 Nisan 2016 tarihinde kendi sahasında ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler maçında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle ceza aldı. Bu maçta yaşanan olaylardan dolayı Ankaragücü'ne Türkiye Futbol Federasyonu tarafından takdiren 2 Resmi maçını kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 2 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama ve 25 bin TL para [&hellip]

MKE Ankaragücüspor’un, 24 Nisan 2016 tarihinde kendi sahasında ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler maçında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle ceza aldı. Bu maçta yaşanan olaylardan dolayı Ankaragücü’ne Türkiye Futbol Federasyonu tarafından takdiren 2 Resmi maçını kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 2 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama ve 25 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasının öncelikle infazı kesinleşen cezası vardı. Bu ceza sonrasında ise TFF Ankaragücü’nün ilk lig maçı olan Aydınspor 1923 maçını Afyonkarahisar’a verdi. Ankaragücü’nün Aydın’ı ağırlayacağı maç bugün saat 16.00’da Spor Kompleksi’nde oynanacak.
AYDIN’DAN SEYİRCİ GELECEK, AFYOK DESTEK VERECEK
Afyonkarahisar’da oynanacak olan Ankaragücü ile Aydınspor maçına Aydın’dan yaklaşık 200 seyirci gelmesi bekleniyor. Aydın’ın kardeş taraftar grubu olan AFYOK Taraftar Grubu da gelecek olan Aydınlılara destek verecek. Aydınspor Taraftar Grubu Asi Kankalar’a destek vereceklerini açıklayan AFYOK Taraftar Grubu Reisi Muharrem Eker, “Bizim Türkiye’deki tek kardeşimiz Aydınspor Taraftar Grubu olan Asi Kankalar’dır. Bu maç için onlara gereken tüm desteği vereceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme