• Haberler
  • Genel
  • Ankara'daki Afyonlular, iftarda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Ankara'daki Afyonlular, iftarda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Ankara'da yaşayan Afyonkarahisarlılar '7'nci Geleneksel Afyonkarahisarlılar İftar Yemeği'nde bir araya geldi Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı dernek ve vakıfların bu sene yedincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1500 hemşehrimiz katıldı.Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinar ve Yöresi Dayanışma Derneği ve Sandıklılılar Vakfı tarafından organize edilen ve Başkentte yaşayan Afyonluları bir araya getiren iftar yemeğine bu sene de [&hellip]

Ankara’daki Afyonlular, iftarda buluştu

Ankara’da yaşayan Afyonkarahisarlılar “7’nci Geleneksel Afyonkarahisarlılar İftar Yemeği”nde bir araya geldi

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı dernek ve vakıfların bu sene yedincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1500 hemşehrimiz katıldı.
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinar ve Yöresi Dayanışma Derneği ve Sandıklılılar Vakfı tarafından organize edilen ve Başkentte yaşayan Afyonluları bir araya getiren iftar yemeğine bu sene de Yenimahalle Belediyesi ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, INTES Eski Başkanı İşadamı Şükrü Koçoğlu, Afyonlu bürokrat,hukukçu, işadamları ve çok sayıda Afyonlu vatandaş katıldı.
Geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde gecenin ev sahibi olan Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a katkılarından dolayı teşekkür edildi.
DERNEK BİNASI ALINMASI HEDEFLENİYOR
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Afyonkarahisarlılar’ın birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini, bunun için de acilen bir dernek merkezine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Özerkan, “Derneğimizin kendi mülkiyetinde olacak şekilde bir dernek binası alabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak, bir dernek binasının alınabilmesi de takdir edersiniz büyük bir bütçe gerektiriyor. Bizler bu zamanda kadar bütçeyi büyük ölçüde tamamladık ancak geri kalanı içinse siz değerli hemşehrilerimizin de katkı ve desteğini bekliyoruz. Umut esiyorum ki dernek binasının alınmasıyla birlikte etkinliklerimizi de kaldığımız yerden artırarak devam ettireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme