Ankara'daki Afyonlular, dernek binasına kavuşuyor

Ankara'da yaşayan Afyonkarahisarlılar '8'inci Geleneksel Afyonkarahisarlılar İftar Yemeği'nde bir araya geldi. Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı dernek ve vakıfların bu sene yedincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1000 Afyonkarahisarlı katıldı.Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinar ve Yöresi Dayanışma Derneği ve Sandıklılılar Vakfı tarafından organize edilen ve Başkentte yaşayan Afyonluları bir araya getiren  iftar yemeğine bu sene de [&hellip]

Ankara’da yaşayan Afyonkarahisarlılar “8’inci Geleneksel Afyonkarahisarlılar İftar Yemeği”nde bir araya geldi. Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisarlı dernek ve vakıfların bu sene yedincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1000 Afyonkarahisarlı katıldı.
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinar ve Yöresi Dayanışma Derneği ve Sandıklılılar Vakfı tarafından organize edilen ve Başkentte yaşayan Afyonluları bir araya getiren  iftar yemeğine bu sene de Yenimahalle Belediyesi ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Kamu Denetçisi Zekeriya Aslan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Özel Kalemi Mustafa Tarlacı, TBMM Müşaviri Cengiz Sağlam, Afyonlu bürokrat,hukukçu, iş adamları ve çok sayıda Afyonlu vatandaş katıldı.
Geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde gecenin ev sahibi olan Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a katkılarından dolayı teşekkür edildi.
TADİLAT YAPILIYOR
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan “Hedefimiz derneğimizin kendi mülkiyetinde olacak şekilde bir dernek binası alabilmekti, çok şükür bu hedefimizi gerçekleştirdik. Şu aşamada bina içerisinde tadilat çalışmaları mevcut olup siz değerli hemşehrilerimizin maddi ve manevi destekleri ile de bu tadilatlar tamamlandığı takdirde tüm hemşehrilerimizin katılımı ile dernek merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Ben bu vesileyle, gerek dernek binamızın alımı, gerekse tadilatı noktasında desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki dernek binamızın tadilatlarının tamamlanmasıyla birlikte etkinliklerimizi de kaldığımız yerden artırarak devam ettireceğiz” dedi.
PARSAK TEBRİK ETTİ
Daha sonra kürsüye gelen, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “6 yıl boyunca Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin Genel Başkanlığını yapmış biri olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu tür organizasyonların devam etmesi oldukça gurur vericidir. Bu bağlamda bugün burada derneğin davetlisi olarak değil ev sahibi olarak aranızda bulunmaktan dolayı mutluyum. Yönetimimiz döneminde temellerini attığımız dernek merkezi binası satın alınması hedefini gerçekleştirdikleri için dernek başkanı ve yönetimini tebrik ederim. Yeni dernek binamız umarım tüm hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğinin artarak pekişmesine vesile olur” diye konuştu.
GURUR DUYUYORUM
Daha sonra kürsüye gelen, aynı zamanda Sandıklılılar Vakfı Onursal Başkanı da olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Afyonkarahisarlı olmaktan her zaman gurur duyuyorum ve duymaya da devam edeceğim. Bu sene sekizincisi düzenlenen böylesine nadide bir gecede değerli hemşehrilerimi ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme