Ankara'da önemli temaslar

AK Parti kurmayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Kültür ve Turizm Bakanı'nı Ankara'da ziyaret ederek Afyonkarahisar adına önemli temaslarda bulundular   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri dün Ankara'da ilimiz adına önemli temaslarda bulundular. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve [&hellip]

AK Parti kurmayları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Kültür ve Turizm Bakanı’nı Ankara’da ziyaret ederek Afyonkarahisar adına önemli temaslarda bulundular

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri dün Ankara’da ilimiz adına önemli temaslarda bulundular. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, Afyonkarahisar’a yapılması planlanan yatırımları görüştüler. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı da makamında ziyaret eden Afyonkarahisar heyeti başta şehir içi raylı ulaşım olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ilimize yapılacak yatırımlar ile ilgili olarak Bakan Turhan’la istişarede bulundular.
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ise son Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Ege Bölgesi Milletvekilleri Toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte makamında ziyaret eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Sayın Başkanımızla Afyonkarahisarımıza yapılacak yatırımlar ile alakalı istişarede bulunduk.” dedi.
Milletvekillerinin Ankara’daki temasları ile ilgili detaylı bilgilendirmenin daha sonra yapılacağı bildirildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme