• Haberler
  • Genel
  • Ankara’da Keşkek ikramı – Kocatepe Gazetesi

Ankara’da Keşkek ikramı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Egem Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri’ne katıldı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi ve etkinliklere Afyonkarahisar Belediyesi’de stand açtı.Çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinliklerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin standını ziyaret eden davetlilere, Afyonkarahi-sar'ın yöresel ürünlerinin yanı sıra tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar ve el [&hellip]

Ankara'da Keşkek ikramı

Afyonkarahisar Belediyesi, Egem Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri’ne katıldı

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi ve etkinliklere Afyonkarahisar Belediyesi’de stand açtı.
Çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinliklerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin standını ziyaret eden davetlilere, Afyonkarahi-sar’ın yöresel ürünlerinin yanı sıra tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar ve el sanatları zenginlikleri tanıtılıyor.
11-15 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘6. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Afyonkarahisarla birlikte Ege Bölgesi’ni oluşturan, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin de tanıtımı yapılıyor.
Afyonkarahisar ile ilgili çok sayıda tanıtım standının açıldığı fuarda ilimizden, Afyonkarahisar Belediyesi’nin yanı sıra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin, Aftaş Şekerleme’nin, Sandıklı Hüdai Kaplıca İşletmeleri’nin, Bolvadin Belediyesi’nin, Dinar Belediyesi’nin, Zümrüt Şekerleme’nin ve Afyon Kaymak İşletmeleri’nin stantları yer alıyor. Mehteran ekibi konseri, zeybek gösterileri, halk oyunları, deve güreşleri ile başlayan etkinliklerde ziyaretçilere açılış günü Afyonkara-hisar Belediyesi tarafından keşkek ikramı yapıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme