Ankara yolu sel nedeniyle kapalı kaldı

Afyonkarahisar-Ankara karayolundaki İscehisar mevkisinde sağanak yağış nedeniyle yol, su birikintilerinden kaynaklı ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası yol çift yönlü trafiğe açıldı Afyonkarahisar'da etkili olan sağanak yağış kentte yaşamı olumsuz etkiledi. İscehisar ilçesi yakınlarındaki Çalışlar mevkisinde karayolu sağanak yağışın ardından meydana gelen sel baskını nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolun kapanmasının ardından [&hellip]

Afyonkarahisar-Ankara karayolundaki İscehisar mevkisinde sağanak yağış nedeniyle yol, su birikintilerinden kaynaklı ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası yol çift yönlü trafiğe açıldı

Afyonkarahisar’da etkili olan sağanak yağış kentte yaşamı olumsuz etkiledi. İscehisar ilçesi yakınlarındaki Çalışlar mevkisinde karayolu sağanak yağışın ardından meydana gelen sel baskını nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolun kapanmasının ardından bölgeye, trafik, sağlık, AFAD ve karayolları ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler iş makineleri ile yol ortasındaki refüjü açarak suyun tahliye edilmesini sağlarken, 1 saatten fazla kapalı kalan yol ekiplerin çalışması sonrasında açıldı.

Ankara istikametinden Afyonkarahisar istikametine yolun kapalı olması nedeniyle yolcu otobüsleri, tır ve kamyonlarla birlikte yüzlerce hususi araç yolda kaldı. Bir süre sonra yol tek şeritten gidiş geliş olarak trafiğe açıldı. Ardından sel sularının tahliye edilmesi ile diğer şeritten de trafik verildi.

FABRİKALAR SU İÇİNDE KALDI

Yol kenarında bulunan mermer fabrikaları da sular içinde kaldı. Yolda su yaklaşık 40 santimetre seviyesindeyken fabrika bahçelerinde su seviyesi ise yaklaşık 70 santimetreye ulaştı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme