Ankara yolu kana bulandı – Kocatepe Gazetesi

Cuma gecesi saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir servis minibüsü çarpıştı. Kaza mahallinde can pazarı yaşandı Afyonkarahisar-Ankara yolu çıkışında cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.Geçtiğimiz cuma günü saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgiye göre, 2. Küçük Sanayi Sitesi içerisinden Ankara [&hellip]

Ankara yolu kana bulandı

Cuma gecesi saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir servis minibüsü çarpıştı. Kaza mahallinde can pazarı yaşandı

Afyonkarahisar-Ankara yolu çıkışında cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
Geçtiğimiz cuma günü saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgiye göre, 2. Küçük Sanayi Sitesi içerisinden Ankara yoluna çıkıp, Afyonkarahisar istikametine dönmek isteyen 03 UP 545 plakalı bir spor kompleksine ait servis aracı, ana yolda Afyonkarahisar istikametinden Ankara istikametine doğru ilerleyen 45 SB 7294 plakalı Subaru marka otomobil ile çarpıştı. Otomobil minibüsün şoför kapısı tarafından sert bir şekilde çarptıktan sonra savrularak yolu ikiye bölen refüje çıktı ve trafik levhasına çarparak durabildi. Minibüs ise çarpmanın etkesiyle kendi ekseni etrafında döndükten sonra yolun ortasında durdu.
İki aracın çarpışması sonucunda minibüste ve otomobilde bulunan yolculardan bazıları yola savruldu. Otomobil sürücüsü Emin Demir ise ağır şekilde yaralandı. 45 SB 7294 plakalı otomobilde bulunan bir yolcu ile servis minibüsünde bulunan 5 yolcu ve 1 şoför kazada çeşitli yerlerinden yaralandılar. Kaza ihbarını alan 112 ekipleri 3 ambulansla olay yerine intikal ederken, polis ekipleri de aracının içinde sıkışan sürücü Emin Demir’i kurtarabilmek için Sivil Savunma ekiplerine haber verdiler. Sivil Savunma ekipleri gelene kadar çevrede bulunan vatandaşların da yardımı ile sürücü Emin Demir sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Ağır şekilde yaralanan Emin Demir’e ilk müdahalesi olay yerindeki ambulanslarda yapıldı. Kalp masajı yapılarak yaralarına müdahale edilen Emin Demir’in hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada yaralanan diğer 6 kişi ise devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Olay mahallinde 45 SB 7294 plakalı araçtan savrulmuş bir bebek arabası bulununca polis ve vatandaşlar çevrede bir çocuk bulunabileceği ihtimaline karşı dikkatli bir arayış içerisine girdiler. Çocuğun araçların içinde sıkışabileceği ya da çevreye savrulmuş olabileceği ihtimalini değerlendiren ekiplerin aramalarından bir sonuç çıkmaması herkesi sevindirdi. Kaza mahallindeki araçların çekiciler vasıtasıyla olay mahallinden kaldırılmasının ardından yolda temizlik yapılarak Afyonkarahisar-Ankara karayolu yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili tahkitanı sürdüğü bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme