• Haberler
  • Genel
  • Ankara yolu Bayram'a yetişti – Kocatepe Gazetesi

Ankara yolu Bayram'a yetişti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarında, Ankara yolu da tamamlandı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Ankara yolu bayram öncesi tamamlandı. Asfalt freze makinesi ile kazılan yollar, yeni alınan finişerin de faaliyete geçmesi ile birlikte çift finişerle asfaltlandı. Afyonkarahisar Belediyesi, 2012 yılında asfalt sezonunun açılması ile birlikte başlatılan asfalt çalışmaları [&hellip]

Ankara yolu Bayram’a yetişti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarında, Ankara yolu da tamamlandı

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Ankara yolu bayram öncesi tamamlandı. Asfalt freze makinesi ile kazılan yollar, yeni alınan finişerin de faaliyete geçmesi ile birlikte çift finişerle asfaltlandı. Afyonkarahisar Belediyesi, 2012 yılında asfalt sezonunun açılması ile birlikte başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında şuana kadar yaklaşık 100 bin ton asfalt serdi.
Ankara-Afyonkarahisar karayolu, Gazlıgöl Caddesi’nin aşağı kısmı, Yeşilyol Caddesi, Ambaryolu Caddesi, Alparslan Türkeş Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Adnan Kahveci Bulvarı, Ordu Bulvarı, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi, Bankalar Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Gün Sazak Bulvarını Esentepe ve Kanlıca mahallelerine bağlayan caddeye sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmalar bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme