• Haberler
  • Genel
  • Ankara Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Ankara Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Sandıklıspor’un bu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıkları sona erdi. Yarın oynanacak maç için Kırmızı Şimşekler’in bugün yola çıkacakları belirtildi. Sandıklıspor’un Salı gününden bu yana sürdürdüğü Ankara Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Kırmızı-beyazlı ekip, dün son olarak idman yaparak bu maçın hazırlıklarını sonlandırdı. Bugün de yola çıkacak Sandıklıspor, Ankara’ya geçecek. Hedef galibiyet Sandıklıspor, yarın [&hellip]

Ankara Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Sandıklıspor’un bu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıkları sona erdi. Yarın oynanacak maç için Kırmızı Şimşekler’in bugün yola çıkacakları belirtildi. Sandıklıspor’un Salı gününden bu yana sürdürdüğü Ankara Demirspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Kırmızı-beyazlı ekip, dün son olarak idman yaparak bu maçın hazırlıklarını sonlandırdı. Bugün de yola çıkacak Sandıklıspor, Ankara’ya geçecek.

Hedef galibiyet

Sandıklıspor, yarın oynanacak Ankara Demirspor mücadelesinden puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Deplasman fobisini de bu maçla sonlandırmak isteyen Kırmızı-beyazlı ekipte Yılmaz Ersoy dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Yarın saat 15.00’te Ankara Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak maç için son hazırlıklarını da yapan Sandıklıspor, geçen yıl Afyonkarahisarspor’la mücadele eden Ankara Demirspor’dan çekinmiyor. Bu sezon çok parlak bir dönemden geçen Ankara Dermispor ise galibiyet için gelecek Sandıklıspor karşısında iyi bir oyunla maçı kazanmak istiyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme