• Haberler
  • Genel
  • Anıtkaya’da akraba cinayeti – Kocatepe Gazetesi

Anıtkaya’da akraba cinayeti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda meydana gelen olayda iki kişi uğuradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu benzin istasyonu sahibi olan Ali Güzel Anıtkaya Beldesi’nde akrabaları olduğu iddia edilen kişi ya da kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Anıtkaya Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde benzin istasyonunda çalışan işçisiyle birlikte aracıyla seyir halinde olan Ali Güzel, yol ortasında akrabaları [&hellip]

Anıtkaya'da akraba cinayeti

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda meydana gelen olayda iki kişi uğuradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu benzin istasyonu sahibi olan Ali Güzel Anıtkaya Beldesi’nde akrabaları olduğu iddia edilen kişi ya da kişiler tarafından vurularak öldürüldü.
Anıtkaya Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’nde benzin istasyonunda çalışan işçisiyle birlikte aracıyla seyir halinde olan Ali Güzel, yol ortasında akrabaları olduğu iddia edilen kişiler tarafından durduruldu. Pompalı tüfeklerle Ali Güzel ve yanında bulunan işçisine ateş açan kişiler saldırı sonrası olay yerinden kaçtılar. Bir süre aracıyla yola devam eden Ali Güzel direksiyon hakimiyetini kaybederek yol güzergahında bulunan köprüye çarptı.
Kaza sonrası Anıtkaya beldesinde yaşayan vatandaşlar tarafından bulunan Ali Güzel ve araçta bulanan benzin istasyonu çalışanı 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Afyonkarahisar Devlet hastanesine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Ali Güzel ve kimliği henüz tespit edilemeyen benzin istasyonu çalışanının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.
Meydana gelen olayla ilgili olarak güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon başlatırken olayın zanlası olarak Ali G.’nin amcasının oğlu B.G. aranıyor. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme