Anıl resmen Afyonspor'da

AFJET Afyonspor bir süredir takımla birlikte Antalya kampında antrenmanlara çıkan Anıl Atağ ile anlaştığını duyurdu   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya'da yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bir çok oyuncuyla da görüşen AFJET Afyonspor, Manisa Futbol Kulübü'ndün ayrılan Anıl Atağ ile anlaşma sağladı. Anıl bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıktığı [&hellip]

AFJET Afyonspor; bir süredir takımla birlikte Antalya kampında antrenmanlara çıkan Anıl Atağ ile anlaştığını duyurdu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya’da yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bir çok oyuncuyla da görüşen AFJET Afyonspor, Manisa Futbol Kulübü’ndün ayrılan Anıl Atağ ile anlaşma sağladı. Anıl bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıktığı gibi Kırşehir Belediyespor ve Birevim Elazığspor maçlarında da forma giydi.
Resmi olarak kulübün anlaşma sağladı Anıl Atağ, Afyonspor’un formasını giyecek. Kulüpten yapılan açıklama ile Anıl Atağ ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Anıl Atağ daha önce 2012-2013 sezonunda Sandıklıspor’un formasını terletmişti.

Bakmadan Geçme