ANGEF il başkanı Taytak – Kocatepe Gazetesi

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Afyon İl Başkanlığı'na İlyas Kaan Taytak atandı ANGEF tarafından göreve atanmasıyla ilgili konuşan Afyonkarahisar İl Başkanı İlyas Kaan Taytak, şahsına göreve layık gören ANGEf Genel Başkanı Mesut Karaağaç’a teşekkür etti. ANGEF Afyon İl Başkanı olarak, daha önce Afyon ve gençleri için yaptıkları çalışmaların bundan sonra yapacaklarının teminatı olacağını belirten Taytak “Yürütmekte [&hellip]

ANGEF il başkanı Taytak

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Afyon
İl Başkanlığı’na İlyas Kaan Taytak atandı

ANGEF tarafından göreve atanmasıyla ilgili konuşan Afyonkarahisar İl Başkanı İlyas Kaan Taytak, şahsına göreve layık gören ANGEf Genel Başkanı Mesut Karaağaç’a teşekkür etti.
ANGEF Afyon İl Başkanı olarak, daha önce Afyon ve gençleri için yaptıkları çalışmaların bundan sonra yapacaklarının teminatı olacağını belirten Taytak; “Yürütmekte olduğum, Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimde Afyon’un sesini Türkiye’ye duyurmak için var gücümüzle çalıştık. Bundan sonra Anadolu Gençlik Federasyonu İl Başkanı olarak çok daha başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum. Afyon Gençleri ile birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm Afyon Genç Atılımcılar Derneği Anadolu Gençlik Federasyonu üyeliğine kabulü ile yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme