• Haberler
  • Genel
  • 'Anayasa'yı değiştirmek istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Anayasa'yı değiştirmek istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çoğunluğu yakalayarak Anayasa'yı değiştirmek istediklerini belirtti AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, AK Parti Çıkrık Belde Teşkilatı'nın açılışını dualar ile yaptı. Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milletvekili adayı Halil Ürün, 'Anayasayı değiştirmeyi artık diğer partilerle yapamayacağını anladığı için biz [&hellip]

“Anayasa’yı değiştirmek istiyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu yakalayarak Anayasa’yı değiştirmek istediklerini belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, AK Parti Çıkrık Belde Teşkilatı’nın açılışını dualar ile yaptı. Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milletvekili adayı Halil Ürün, “Anayasayı değiştirmeyi artık diğer partilerle yapamayacağını anladığı için biz bu seçimde halk bize destek versin biz kendi başımıza bir anayasa yapalım istedik” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün ile birlikte Merkeze bağlı Çıkrık Beldesini ziyaret etti. Çıkrık Beldesinde vatandaşların büyük ilgisi ve coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Milletvekili Halil Ürün, vatandaşlara ilgiden dolayı teşekkür etti.
HÜKÜMET KURMA
SORUNUMUZ YOK
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 2011 yılında yapılan Genel Seçimler’de Çıkrık’ta yüzde 59 oy aldıklarını söyledi. Ürün, şöyle konuştu: “Toplam seçmen sayısını baz alırsak yüzde 52 AK Partiye oy çıkmıştır. Burada bir tane bile çıkmış olsa bizim için saygıya değer. Bu verdiğiniz oy desteği ile hizmete döndü. Nihayetinde TBMM bu seçmen iradelerinizin birleşmeleri ile oluyor. Önümdeki seçimde de aynısı olacak. Malumunuz olduğu üzere herkes geliyor bugünlerde bununda son derece doğal olduğunu düşünüyorum. Seçim zamanı gelmeyeceklerde ne zaman gelecekler?” dedi. Ürün sözlerine şöyle devam etti: Bazıları soruyor size de sorarlar; ‘Seçim olunca geliyor’ diye. O zaman sizde biz de onlara şunu sorarız. Seçim zamanı gelmeyeceğiz de ne zaman geleceğiz. AK Parti’nin bu seçimlerde hükümet kurma gibi bir sorunu yok. AK Parti bu seçimlerde anayasayı değiştirmek istemektedir. Anayasayı değiştirmeyi artık diğer partilerle yapamayacağını anladığı için biz bu seçimde halk bize destek versin biz kendi başımıza bir anayasa yapalım istedik.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme