Anaokulu öğrencileri tebrik kartı gönderdi

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü tarafından kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında, Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencileri, yeni yıl dolayısıyla ailelerine tebrik kartı gönderdi   Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü tarafından kent genelinde mektup ve tebrik kartı yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Afyonkarahisar’daki çeşitli okullara zarf ve tebrik kartları dağıtıldı. Bu kapsamda Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencileri de okulda öğretmenleriyle birlikte yeni yıl [&hellip]

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü tarafından kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında, Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencileri, yeni yıl dolayısıyla ailelerine tebrik kartı gönderdi

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü tarafından kent genelinde mektup ve tebrik kartı yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Afyonkarahisar’daki çeşitli okullara zarf ve tebrik kartları dağıtıldı. Bu kapsamda Emine Efiloğlu Anaokulu öğrencileri de okulda öğretmenleriyle birlikte yeni yıl dolayısıyla ailelerine tebrik kartı yazdı. Öğrenciler, yazdıkları tebrik kartlarını ailelerine göndermek için öğretmenleriyle birlikte Sahipata Mahallesi’ndeki PTT binasına geldi.
PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, minik öğrencilere mektup ile kargonun posta yolcuğunu anlatarak yeni yıl dolayısıyla ailelerine yazdıkları tebrik kartları dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.
Örsdemir, “179 yıllık geçmişe sahip kurumumuz, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, gençlerimize mektup ve tebrik kartı yazma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyor. Bizde, Afyonkarahisar’da çeşitli etkinlik ve kampanyalarla mektup ve tebrik kartı yazma kültürünün devamlılığını sağlamak ve bunun yeni nesillere aktarılmasını istiyoruz.” dedi.
Daha sonra öğrenciler, yazdıkları tebrik kartlarını gişeden sırayla gönderdi.

Bakmadan Geçme