• Haberler
  • Eğitim
  • Anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendi – Kocatepe Gazetesi

Anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendi – Kocatepe Gazetesi

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın da ziyaret ettiği şenlik etkinliklerine Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Şenlikte minik öğrencilerin eğitim-öğretim yılı boyunca yaptıkları çeşitli faaliyetler ve resimleri sergilendi. Palyaço, maskot, yüz boyama, hamur çalışmaları ve çeşitli gösteriler ilgiyle izlendi.İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, şenlikte bulunan öğrencilerle [&hellip]

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın da ziyaret ettiği şenlik etkinliklerine Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şenlikte minik öğrencilerin eğitim-öğretim yılı boyunca yaptıkları çeşitli faaliyetler ve resimleri sergilendi. Palyaço, maskot, yüz boyama, hamur çalışmaları ve çeşitli gösteriler ilgiyle izlendi.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, şenlikte bulunan öğrencilerle yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti.
Yıl sonu şenliğiyle ilgili değerlendirme yapan Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, bu etkinlikte amacın okul öncesi eğitime devam etmeyen hiçbir bireyin kalmaması olduğunu, 9 resmî anaokulu ile farkındalık oluşturmak için bu şenliğin düzenlendiğini ve hedefe ulaşıldığını belirtti. Bıdık, anasınıfı eğitimi alan çocukların temel becerileri ve okula uyumuyla ilgili hızlı bir gelişim sağlandığını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme