Anafen’de babalar için de etkinlikler var

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Gökkuşağı Anafen Koleji yetkilileri öğrencilerine düzenlediği sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Düzenlediği masa tenisi turnuvasıyla öğrenci velilerini tanıştırıp kaynaştıran yetkililer etkinliklerin devam edeceğini kaydetiler. Eleme usulü ile yapılan müsabakalar sonucunda çeyrek final, yarı final ve final mücadeleleri de birhayli eğlenceli geçti. Maç aralarında katılımcılara çiğ köfte, meyve ve [&hellip]

Anafen'de babalar için de etkinlikler var

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Gökkuşağı Anafen Koleji yetkilileri öğrencilerine düzenlediği sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Düzenlediği masa tenisi turnuvasıyla öğrenci velilerini tanıştırıp kaynaştıran yetkililer etkinliklerin devam edeceğini kaydetiler. Eleme usulü ile yapılan müsabakalar sonucunda çeyrek final, yarı final ve final mücadeleleri de birhayli eğlenceli geçti. Maç aralarında katılımcılara çiğ köfte, meyve ve çay ikramı da yapıldı. Yapılan turnuvada birinciliği Hasan Tosuner, ikinciliği Hıdır Anık ve üçüncülüğü Carullah Doğruer kazandı.
Başarı belgesİ ve plaket verİLDİ
Müsabakalar sonunda dereceye girenlere başarı belgesi ve plaket verildi. Katılımcılardan gelen istek üzerine önümüzdeki haftalarda buna benzer faaliyetler düzenleyeceklerini belirten okul yönetimi katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Dayanışma oluyor
Okul müdürü Süleyman Bilican da yaptığı açıklamada bu tür müsabakaları veliler arası kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirtti. Sürekli sosyal etkinlikler yapmaya çalıştıklarını belirten Bilican maçlara katılan tüm velilere teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme