• Haberler
  • Gündem
  • Anadolunun kültür kapısı Afyon her yönüyle tanıtılıyor

Anadolunun kültür kapısı Afyon her yönüyle tanıtılıyor

Termalden turizmine, kültüründen lezzetlerine, yöresel ürünlerden doğal güzelliklerine ve daha birçok özelliğinin sergilendiği “Anadolunun Kültür Kapısı Afyonkarahisar”ın tanıtıldığı ATO Congresium'daki Travelexpo Ankara 2018 Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi'nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından yapıldı.Ankara’da Congresium 21-25 Mart 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olan 3. Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi’nde Afyonkarahisar’ın lezzetleri, [&hellip]

Termalden turizmine, kültüründen lezzetlerine, yöresel ürünlerden doğal güzelliklerine ve daha birçok özelliğinin sergilendiği “Anadolunun Kültür Kapısı Afyonkarahisar”ın tanıtıldığı ATO Congresium’daki Travelexpo Ankara 2018 Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi’nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından yapıldı.
Ankara’da Congresium 21-25 Mart 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olan 3. Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesi’nde Afyonkarahisar’ın lezzetleri, görselleri ve tanıtım materyalleriyle oluşturulan stantları büyük ilgi görüyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen Travelexpo Ankara 3. Uluslararası Turizm Fuarında Afyonkarahisar’ı Vali yardımcısı Cefer Sarılı, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, Şube Müdür Vekili Arif Kavas, İl Kültür Turizm Müdürlüğü personeli Ozan Ceylan, Ramazan Mut ve otel temsilcilerinden oluşan heyet temsil ediyor.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Turizm sektör temsilcilerinin de katıldığı 3. Uluslararası Turizm Fuarı’nda ayrıca Gastronomi Zirvesinde Afyonkarahisar’ın etkin bir şekilde tanıtılması hedefleniyor.

Bakmadan Geçme