Anadolu Yıldızları Afyon'da belirlendi

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakalarında dereceler belirlendi     28 Şubat-1 Mart'ta arasında yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar’da tamamlandı. Erkek takımları müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu, Kız takımları müsabakaları Mustafa Abi Spor Salonu'nda gerçekleşti. Müsabakalara İzmir, Aydın, Ankara, Adana, Antalya, Aksaray, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Hatay, Isparta, [&hellip]

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakalarında dereceler belirlendi

28 Şubat-1 Mart’ta arasında yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar’da tamamlandı. Erkek takımları müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu, Kız takımları müsabakaları Mustafa Abi Spor Salonu’nda gerçekleşti. Müsabakalara İzmir, Aydın, Ankara, Adana, Antalya, Aksaray, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli ve Mersin’den olmak üzere 24 kız-erkek takımı, toplamda da 287 Kız-Erkek sporcu ile 48 idareci ve antrenör katıldı. 335 katılımcı ile Anadolu Yıldızları Afyonkarahisar’da parladı.
Gruplarında ilk ikiye girip bir üst tura çıkan takımlara madalya ve başarı belgeleri verildi. Erkekler A grubunda İzmir, İstanbul Avrupa, B grubunda Adana, Eskişehir ve C grubunda İstanbul Anadolu ile Ankara final müsabakalarına katılacak. Kızlarda ise A grubunda Denizli, İzmir, B grubunda Antalya, Adana ve C grubunda Kocaeli ile İstanbul Anadolu takımları final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Bakmadan Geçme