• Haberler
  • Genel
  • Anadolu İmam Hatip'in misafirleri Ensar’da ağırlandı

Anadolu İmam Hatip'in misafirleri Ensar’da ağırlandı

Mesleğe Hazırlama ve Yaz Etkinlikleri” programına katılan kız öğrenciler Taş Medrese'de Ensar Vakfı Şube Başkanlığı’nca ağırlandı Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde 11. sınıfa geçen 20 ayrı ilden okul birincisi kız öğrencilerin katıldıkları “Mesleğe Hazırlama ve Yaz Etkinlikleri” programı sürüyor.Din Ögretimi Genel Müdürlüğü’nce Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde 11. sınıfa geçen 20 ayrı ilden okul birincilerinin katılımıyla düzenlenen [&hellip]

Anadolu İmam Hatip’in misafirleri Ensar'da ağırlandı

Mesleğe Hazırlama ve Yaz Etkinlikleri” programına katılan kız öğrenciler
Taş Medrese’de Ensar Vakfı Şube Başkanlığı’nca ağırlandı

Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde 11. sınıfa geçen 20 ayrı ilden okul birincisi kız öğrencilerin katıldıkları “Mesleğe Hazırlama ve Yaz Etkinlikleri” programı sürüyor.
Din Ögretimi Genel Müdürlüğü’nce Anadolu İmam Hatip Liseleri’nde 11. sınıfa geçen 20 ayrı ilden okul birincilerinin katılımıyla düzenlenen “Mesleğe Hazırlama ve Yaz Etkinlikleri”nin misafir öğrencilerine hafta sonu özel bir gezi programı düzenlendi. Okul Müdürü Yaşar Kale ve öğretmenlerinin eşlik ettiği kız öğrenciler Gedik Ahmet Paşa Medresesi namı diğer Taş Medrese’de Ensar Vakfı Şube Başkanlığı’nca ağırlandılar. Vakfın Yönetim Kurulu Üyelerinden Ekrem Bilim, katılımcılara hitap ederek vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çiğ köfte ve dondurma ikramının ardından vakfın gezilmesi ile program sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme