• Haberler
  • Gündem
  • “Ana yüreği acıya dayanamadı. Sebep olanların Allah belasını versin”

“Ana yüreği acıya dayanamadı. Sebep olanların Allah belasını versin”

İscehisar ilçesinin Çatağıl köyündeki servis kazasında hayatını kaybeden 6 öğrenciden birisi olan Teslime Eser'in annesi Gönül hanım yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak yaşamını yitirdi. Evladının acısını taşıyamayan Gönül hanımın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirten CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal acı olayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Milletvekili Köksal, “Çatağıl köyündeki servis kazasında yitirdiğimiz Teslime Eser'in annesi Gönül [&hellip]

Haber

Haber

İscehisar ilçesinin Çatağıl köyündeki servis kazasında hayatını kaybeden 6 öğrenciden birisi olan Teslime Eser’in annesi Gönül hanım yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak yaşamını yitirdi.

Evladının acısını taşıyamayan Gönül hanımın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirten CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal acı olayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Milletvekili Köksal, “Çatağıl köyündeki servis kazasında yitirdiğimiz Teslime Eser’in annesi Gönül hanımın yüreği bu acıya daha fazla dayanamadı.Hayata gözlerini yumdu.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Annelere bu acıyı yaşatanların hepsinin bin türlü belasını versin.” dedi.

Bakmadan Geçme