• Haberler
  • Spor
  • Amerikan'ın en iyisi Akkan – Kocatepe Gazetesi

Amerikan'ın en iyisi Akkan – Kocatepe Gazetesi

Zirve Doğalgaz ve Asansör ile Limaj Bilardo Kafe Salonu tarafından organize edilen Amerikan (Pool) Bilardo Ramazan Özel Turnuvası tamamlandı. Turnuva yarı final maçlarını kazanan İbrahim Tiryaki ile Kadir Akkan final maçını oynamaya hak kazandı. Final maçın hızlı başlayan ilk iki seti alan Kadir Akkan oldu. İbrahim Tiryaki sonraki setlerde açılsa da maçı 8-4 kazanan Kadir [&hellip]

Zirve Doğalgaz ve Asansör ile Limaj Bilardo Kafe Salonu tarafından organize edilen Amerikan (Pool) Bilardo Ramazan Özel Turnuvası tamamlandı. Turnuva yarı final maçlarını kazanan İbrahim Tiryaki ile Kadir Akkan final maçını oynamaya hak kazandı. Final maçın hızlı başlayan ilk iki seti alan Kadir Akkan oldu. İbrahim Tiryaki sonraki setlerde açılsa da maçı 8-4 kazanan Kadir Akkan oldu. Final müsabakası sonrasında yapılan kupa töreninde Kadir Akkan şampiyonluk kupasını kaldırırken İbrahim Tiryaki ikinci oldu. Yarı Final maçını kaybeden Tuncay Temirkaya ile Mehmet Güvenek arasında ise üçüncülük maçı oynandı. Üçüncülük maçını kazanan Tuncay Temirkaya oldu. Turnuvada Temirkaya üçüncü olurken Mehmet Güvenek ise dördüncü oldu.
Limaj Bilarda Kafe Salonu Sahiplerinden Tuncay Temirkaya, “Zirve Doğalgaz & Asansör Sponsorluğunda düzenlenen özel Amerikan (Pool) Ramazan Turnuvamız tamamlandı. Müsabakalar sonunda 1. Kadir Akkan 2. İbrahim Tiryaki 3. Tuncay Temirkaya 4. Mehmet Güvenek olmuştur. Başta sponsorumuz Zirve Doğalgaz & Asansör firması olmak üzere tüm katılımcı ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme