Amerikan Bilardo ustaları belli oldu

Ortalama 30 kişinin katıldığı Amerikan Bilardo (Pool) Turnuvası 5 gün sürdü. Turnuvanın son gününde yapılan final maçında karşılaşan İbrahim Tiryaki ve Tuncay Temirkaya oldukça çekişmeli bir final yaşadı. Yarışmayı Tiryaki, 5-4'lük skorla kazanırken Temirkaya mağlup oldu. Finali kazanan Tiryaki şampiyon olurken ikinci Tuncay Temirkaya, üçüncü Taner Temirkaya ve dördüncü Ahmet Yanık oldu.Turnuvayı değerlendiren Temirkaya, 'Afyonkarahisar'da [&hellip]

Ortalama 30 kişinin katıldığı Amerikan Bilardo (Pool) Turnuvası 5 gün sürdü. Turnuvanın son gününde yapılan final maçında karşılaşan İbrahim Tiryaki ve Tuncay Temirkaya oldukça çekişmeli bir final yaşadı. Yarışmayı Tiryaki, 5-4’lük skorla kazanırken Temirkaya mağlup oldu. Finali kazanan Tiryaki şampiyon olurken ikinci Tuncay Temirkaya, üçüncü Taner Temirkaya ve dördüncü Ahmet Yanık oldu.
Turnuvayı değerlendiren Temirkaya, “Afyonkarahisar’da beklenen turnuvayı düzenledik ve şampiyonumuzu belirledik. Turnuvayı gerçekleştirmemizde desteklerini esirgemeyen Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Alaattin Çevirim’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca yaptığımız turnuvaya uzak yakın demeden gelen tüm bilardo severlere ve sporculara da şükranlarımızı sunarız” dedi.
ÇEVİRİM’DEN AMERİKAN
 BİLARDOCULARA ÇAĞRI
Afyonkarahisar’daki Amerikan Bilardo severlere çağrı yapan Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Alaattin Çevirim, “Amerikan Bilardo (Pool) sporcularını bundan sonra da bekliyoruz. Afyonkarahisar’da Amerikan Bilardo turnuvalarını artıracağız. Afyonkarahisar’da daha çok turnuva yapmayı planlıyoruz, yeni Amerikan Bilardo sporcusu eğitmeyi ve yetiştirmeyi düşünüyoruz. İl Temsilciliği olarak 3 Band Bilardo’nun yanında Amerikan Bilardosu’na da yer vermeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki senelerde Afyonkarahisar’a daha çok başarı getirmeyi hedefliyoruz” ifadesine yer verdi.
Afyonkarahisar’da yapılan Amerikan Bilardo Turnuvası’nda derece elde eden sporcular Antalya’da yapılacak olan Türkiye Amerikan Bilardo Turnuvası’na katılmaya hak kazandılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme