• Haberler
  • Spor
  • Amerikalı korktu gelmedi, Venezuellalı geliyor

Amerikalı korktu gelmedi, Venezuellalı geliyor

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor'un Ramazan Ayı'nda kadrosuna kattığı Amerikalı Voleybolcu Jeffrey Menzel’in yerine Venezuellalı Willner Rivas ile anlaştı. Jeffrey Menzel’in Türkiye’de yaşanan terör olayları ile 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminden korktuğu için Afyon’a gelmekten vazgeçtiği iddia edildi. Darbe girişimi sürecinde Amerikan konsolosluklarında Türkiye'ye gitmeyin uyarısı yapıldığı da dikkat çeken iddialar [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor’un Ramazan Ayı’nda kadrosuna kattığı Amerikalı Voleybolcu Jeffrey Menzel’in yerine Venezuellalı Willner Rivas ile anlaştı. Jeffrey Menzel’in Türkiye’de yaşanan terör olayları ile 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminden korktuğu için Afyon’a gelmekten vazgeçtiği iddia edildi. Darbe girişimi sürecinde Amerikan konsolosluklarında Türkiye’ye gitmeyin uyarısı yapıldığı da dikkat çeken iddialar arasında yer aldı.
İKİ MİLLİ VENEZUELLALI OYUNCU
Menzel’in gelmesi için çok çaba harcayan Belediyesporlu yöneticiler Menzel’den ümidi keserek yeni transfer çalışmalarına başladı. Afyon Belediyespor 21 yaşındaki Venezuellalı smaçör oyuncu Willner Rivas ile el sıkışırken, Milli takımda da görev alan Rivas en son Distrito Capital takımında forma giyiyordu. Afyon Belediyespor daha önc ede Venezuella Milli takım oyuncusu Kervin Pinerua’yı renklerine bağlamıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme