• Haberler
  • Genel
  • Ambaryolu, kitapla şenleniyor – Kocatepe Gazetesi

Ambaryolu, kitapla şenleniyor – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Kitapevi, Ambaryolu’nda “Kitap Şenliği” mağazası açtı. Birçok kitabın indirimli olarak satışa sunulduğu mağaza, yoğun ilgi görüyor Murat ARISOY Kocatepe Kitapevi, vatandaşın kaliteli kitapları uygun fiyata okuyabilmesi için Ambaryolu’nda “Kitap Şenliği” mağazası açtı. Kocatepe Kitapevi’nin çalışanlarından İbrahim Öz, Kitap Şenliği mağazasının, halkın kitaba yönelmesi amacını taşıdığını söyledi. Öz, “Ambaryolu’ndaki mağazamızın ismi Kitap Şenliği olarak belirlendi. [&hellip]

Ambaryolu, kitapla şenleniyor

Kocatepe Kitapevi, Ambaryolu’nda “Kitap Şenliği” mağazası açtı. Birçok kitabın indirimli olarak satışa sunulduğu mağaza, yoğun ilgi görüyor

Murat ARISOY

Kocatepe Kitapevi, vatandaşın kaliteli kitapları uygun fiyata okuyabilmesi için Ambaryolu’nda “Kitap Şenliği” mağazası açtı. Kocatepe Kitapevi’nin çalışanlarından İbrahim Öz, Kitap Şenliği mağazasının, halkın kitaba yönelmesi amacını taşıdığını söyledi. Öz, “Ambaryolu’ndaki mağazamızın ismi Kitap Şenliği olarak belirlendi. Başlangıç olarak isim bu şekilde. Devam ederse Kocatepe Kitabevi Ambaryoyu Şubesi olarak devam edeceğiz. Şu anda konsept mağazası olarak açıldı. Daha çok indirimli kitaplar bulunuyor. Yarısı güncel, yarısı pek bilinmeyen ama içeriği güzel kitaplar” dedi.
4 BİNE YAKIN
KİTAP VAR
Kitapların uygun fiyata müşteriye sunulduğuna dikkat çeken Öz, “Bir grup kitap 7 lira, bir grup kitap 3 lira, çocuk kitaplarımız da 1 lira olacak. Orada 4 bine yakın kitap var. Biz Kitap Şenliği’ni reklam yapmadan açtık. Havaların düzelmesi ile birlikte mecralara çıktık. Kendi reklamımızı kendimiz yapıyoruz. Reklamı müşteriye yansıtmadık. Reklam parasını müşteriye yansıtmıyoruz. Kendi reklamımızı kendimiz yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
İMZA GÜNLERİ VE
KAMPANYALAR DÜZENLENECEK
Kitap Şenliği’nde imza günleri ve kampanyalar da düzenleyeceklerini aktaran Öz, şöyle devam etti:
“Kur’an-ı Kerim kampanyası başlattık. Orta boy Kur’an-ı Kerim 7 lira, rahle boy Kur’an-ı Kerim 10 lira. Bunda bizim kârımız yok. Vatandaşların okumasını istiyoruz. Yazarlarla da bağlantılar kurduk. Büşra Küçük, WattPad yazarları, birkaç yazar daha var, ama ülke genelindeki fuarlar bittikten sonra Afyonkarahisar’a gelecekler.”

Bakmadan Geçme