• Haberler
  • Genel
  • Ambaryolu katlı otoparkı geçici süreyle ücretsiz olarak hizmette

Ambaryolu katlı otoparkı geçici süreyle ücretsiz olarak hizmette

Afyonkarahisar’ın en büyük katlı otopark özelliğini taşıyan 437 araçlık Ambaryolu Katlı Otopark’ı hizmete girdi 24 saat giriş-çıkış ve tüm katlarda güvenlik kameralarıyla gözetlenen modern otopark, YÜNTAŞ tarafından geçici bir süreyle ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecek. Son teknoloji kullanılıyor Yaklaşık maliyeti 3 Milyon lirayı bulan projenin özellikle Ambaryolu’nda-ki trafik yükünü hafifletmesi bekleniyor. Son teknoloji ile tasarlanan [&hellip]

Ambaryolu katlı otoparkı geçici süreyle ücretsiz olarak hizmette

Afyonkarahisar’ın en büyük katlı otopark özelliğini taşıyan 437 araçlık Ambaryolu Katlı Otopark’ı hizmete girdi

24 saat giriş-çıkış ve tüm katlarda güvenlik kameralarıyla gözetlenen modern otopark, YÜNTAŞ tarafından geçici bir süreyle ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecek.
Son teknoloji kullanılıyor
Yaklaşık maliyeti 3 Milyon lirayı bulan projenin özellikle Ambaryolu’nda-ki trafik yükünü hafifletmesi bekleniyor. Son teknoloji ile tasarlanan otoparkta sürücüler otoparkta boş yer arayarak kat kat dolaştırılmayarak zaman ve yakıt kaybı da önlenecek. Her katta dolu ve boş yer sayıları ledli panellerde gösteriliyor.
Sürücü herhangi bir kata geldiğinde otomatik araç yönlendirme sistemi sayesinde aracı park edeceği yerin boş olduğunu belirten yeşil ışık, araç park ettikten sonra park yerinde bulunan sensörler aracılığıyla algılanarak kırmızıya dönüşürken park edilen bölümün dolu olduğunu görünüyor.
Olası yangına özel önlem
Otopark içerisinde bulunan adresli yangın dedektörleri herhangi bir katta meydana gelebilecek yangına zaman kaybetmeden müdahale imkânı sağla-yacak. Tüm bu işlemler sırasında otoparkın elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için konulan jeneratör sürekli olarak faal tutulacak.

Bakmadan Geçme