• Haberler
  • Genel
  • Amatörler top başı yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Amatörler top başı yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'e verilen bir haftalık bayram arasından sonra bu hafta sonu oynanacak maçlarla yeniden başlanacak. 1. Amatör Lig, U-17 ve U-15 Ligleri de bu hafta sonu yapılacak ilk karşılaşmalarla başlayacak Süper Amatör Lig bir haftalık bayram tatilinin ardından tekrar başlıyor. Süper Amatör Lig'de lider Dazkırı Belediyespor Tatarlı Gençlikspor takımı ile karşılaşacak. 3'te 3 yapıp [&hellip]

Amatörler top başı yapıyor

Süper Amatör Lig’e verilen bir haftalık bayram arasından sonra bu hafta sonu oynanacak maçlarla yeniden başlanacak. 1. Amatör Lig, U-17 ve U-15 Ligleri de bu hafta sonu yapılacak ilk karşılaşmalarla başlayacak

Süper Amatör Lig bir haftalık bayram tatilinin ardından tekrar başlıyor. Süper Amatör Lig’de lider Dazkırı Belediyespor Tatarlı Gençlikspor takımı ile karşılaşacak. 3’te 3 yapıp puanını 9’a çıkarmak isteyen Lider, Tatarlı deplasmanında kazanma planları yapıyor. Ligin formda ekiplerinden Tınaztepe Belediyespor Çobanlar Belediyespor’u ağırlayacak.
2’de 2 yapan Çay Çağlayan Belediyespor ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadele edecek Emirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı 2 maçta şanssız mağlubiyetler alan Fethibey Belediyespor Dinar Belediyespor ile karşılaşacak ve deplasmanda puanlar arayacak.
1. AMATÖR KÜME BAŞLIYOR
2014-15 sezonuna başlayacak olan 1. Amatör Lig takımları A ve B Grubu olmak üzere iki grupta mücadele edecekler. A Grubunu Sinanpaşa Belediyespor, Gezlerspor, Akcinspor, Değirmen Ayvalıspor, Taşoluk Belediyespor, Ahmetpaşaspor ve Sülünspor oluşturuyor. 1. Amatör Lig B Grubunda ise Sadıkbeyspor, Bolvadin Belediyespor, Küçükçobanlıspor, Ayvalıspor, Şuhut Hisar Belediyespor, Mahmutköyüspor ve Susuz Belediyespor takımları bulunuyor.
BU SEZON U-17 LİGİ’NE KATILIM BEKLENENİN ALTINDA
U-17 liginde mücadele edecek takımların toplamı 4’ü geçmedi. Geride kalan sezonlarda daha fazla katılımın olduğu U-17 Ligi bu sene 6 haftada tamamlanacak. Bolvadin Belediyespor, Sandıklıspor, Dazkırı Belediyespor ve Emirdağspor’un mücadele edeceği U-17 Ligi de bu hafta sonu başlayacak.
U-15 LİGİ’NDE
10 TAKIM YER ALIYOR
Bu hafta sonu başlayacak olan U-15 Ligi’nde A ve B Grubu olmak üzere iki grup halinde başlayacak. A Grubu takımlarını Afyonkarahisar Belediyespor, Dinar Belediyespor, Demirspor, Tınaztepe Belediyespor ve Sandıklıspor oluşturuyor.
B Grubunda ise Salar Belediyespor, Bolvadin Belediyespor, Değirmen Ayvalıspor, 1967 Afyon Gençlikspor ve Arena Gençlikspor takımları yarışacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme