• Haberler
  • Genel
  • Amatör’de kızaran Sadıkbey’e 7’şer maç ceza

Amatör’de kızaran Sadıkbey’e 7’şer maç ceza

Ligin 5. haftasında oynanan Taşoluk Belediyespor-Sadıkbeyspor maçında kavga çıkmış ve toplam 14 kırmızı kart gösterilmişti. Sadıkbey’den kırmızı kart gören 11 oyuncuya 7’şer maç, Taşoluk’tan kırmızı kart gören 3 oyuncuya ise 5’er maç ceza verildi   1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ligin 5. haftasında Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki S-1 Nolu sahada Sadıkbeyspor’u konuk [&hellip]

Ligin 5. haftasında oynanan Taşoluk Belediyespor-Sadıkbeyspor maçında kavga çıkmış ve toplam 14 kırmızı kart gösterilmişti. Sadıkbey’den kırmızı kart gören 11 oyuncuya 7’şer maç, Taşoluk’tan kırmızı kart gören 3 oyuncuya ise 5’er maç ceza verildi

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ligin 5. haftasında Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki S-1 Nolu sahada Sadıkbeyspor’u konuk etti. Maçın normal süresi 3-0 Taşoluk üstünlüğü ile geçilirken uzatma dakikalarında sahada olaylar çıkmıştı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında olaylarda yaralanan 1 kişi, biber gazından etkilenen bir kişi olmak üzere iki kişi hastanelik olmuştu. Olaylarla ilgili olarak da 1 kişi gözaltına alınmıştı.
Maçın hakemi tuttuğu raporda Sadıkbey’den 11 kişiye, Taşoluk’tan ise 3 kişiye kırmızı kart göstermişti. İl Disiplin Kurulu Kararı’nı açıkladı. Maçı 3-0 hükmen Taşoluk lehine veren Disiplin Kurulu, ayrıca Taşoluk’un 3 oyuncusuna 5’er maç ceza verdi. Sadıkbey’li 11 oyuncuya ise Disiplin Kurulu’ndan 7’şer maç ceza verildi. Ayrıca Sadıkbey Yöneticisi Ömer Tanış ise 75 hak mahrumiyeti ile cezalandırıldı.
Ali Değer, Ali Kazık, Yasin Külen, Eşref Efe, Murat Temiz, Tahsin Koç, Şakir Gündüz, Nurettin İbili, Emre Yaşar, Mustafa Genç, Emre İsem Sadıkbey’den ceza alan oyuncular oldu.
Oğuzhan Tuğ, Mehmet Ali Gün, Ali Konar ise Taşoluk’tan ceza alan oyuncular oldu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme