Amatör Telsizciler, sınavda ter döktü

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılının ilk Amatör Telsizcilik Sınavı yapıldı. Afyonkarahisar’dan 22 kişi de sınava girdi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılının ilk Amatör Telsizcilik Sınavı, Ankara, Antalya, Artvin, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Trabzon’da yapıldı. Afyonkarahisar’dan 22 kişi, Kütahya’da yapılan sınava girerek Amatör Telsizcilik Belgesi almak için ter [&hellip]

Amatör Telsizciler, sınavda ter döktü

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılının ilk Amatör Telsizcilik Sınavı yapıldı. Afyonkarahisar’dan 22 kişi de sınava girdi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılının ilk Amatör Telsizcilik Sınavı, Ankara, Antalya, Artvin, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Trabzon’da yapıldı.
Afyonkarahisar’dan 22 kişi, Kütahya’da yapılan sınava girerek Amatör Telsizcilik Belgesi almak için ter döktü. Afyonkarahisar kafilesine Afyonkarahisar Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği Başkanı Harun Erin de refakat etti.
Harun Erin, Amatör Telsizcilik Sınavı’nın Türkiye’nin itibarını yükselten bir sınav olduğunu belirterek “Özellikle Avrupa’da amatör telsizciliğe büyük önem verilir. Bu bakımdan amatör telsizci sayımızın artması, Türkiye’ye bakışı olumlu yönde etkileyecektir. Amatör telsizciler, özellikle afet durumlarında iletişimi sağlar ve böylece afet bölgesindeki ihtiyaçların karşılanmasında yardımcı olur. Bir amatör telsizciden en büyük beklentimiz, dürüst olmasıdır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme