• Haberler
  • Genel
  • Amatör Spor Haftası teknik toplantısı yapıldı

Amatör Spor Haftası teknik toplantısı yapıldı

12-18 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşü ve spor etkinlikleri ile kutlanacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın başkanlığında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası toplantısına Belediye'den, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden, AKÜ’den, İl Sağlık Müdürlüğü'nden, Gençlik Merkezi'nden ve ilçe müdürlüklerinden yetkili isimler katıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel [&hellip]

Amatör Spor Haftası teknik toplantısı yapıldı

12-18 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Amatör Spor Haftası kortej yürüyüşü ve spor etkinlikleri ile kutlanacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın başkanlığında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası toplantısına Belediye’den, Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nden, AKÜ’den, İl Sağlık Müdürlüğü’nden, Gençlik Merkezi’nden ve ilçe müdürlüklerinden yetkili isimler katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’da da kortej yürüyüşü ve spor gösterileri yapılması planlandı.
Amatör Spor Etkinlikleri kapsamında geçen sene amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı yapılırken, ayrıca Masterler futbol turnuvası yapılmıştı. Bu sene ise kortej yürüyüşü ve spor gösterileri yapılacak olan Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme