• Haberler
  • Genel
  • Amatör Küme Eylül ayının ortasında başlayacak

Amatör Küme Eylül ayının ortasında başlayacak

Afyonkarahisar’da oynanacak olan Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-15 ve U-17 Ligleri yapılacak fikstür çekiminden sonra belirlenecek tarihlerde başlayacak 2015-2016 futbol sezonu Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-15 Ligi ve U-17 Ligi’nin Eylül ayının ortalarında başlatılması planlanıyor.Başlayacak olan liglerin istişare ve fikstür çekim toplantı tarihleri değiştirildi. Süper Amatör Lig fikstür toplantısı 2 Eylül [&hellip]

Amatör Küme Eylül ayının ortasında başlayacak

Afyonkarahisar’da oynanacak olan Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-15 ve U-17 Ligleri yapılacak fikstür çekiminden sonra belirlenecek tarihlerde başlayacak

2015-2016 futbol sezonu Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U-15 Ligi ve U-17 Ligi’nin Eylül ayının ortalarında başlatılması planlanıyor.
Başlayacak olan liglerin istişare ve fikstür çekim toplantı tarihleri değiştirildi. Süper Amatör Lig fikstür toplantısı 2 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda yapılacak. Fikstür çekimine, 2 Eylül tarihinde saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılacak.
1. Amatör Lig toplantısı 3 Eylül Perşembe günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda yapılacak. Fikstür çekim toplantısına 3 Eylül tarihinde saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılacak.
U-15 ve U-17 Ligleri fikstür toplantısına 4 Eylül Cuma günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda yapılacağı gibi toplantıya 4 Eylül tarihinde saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılacak. Kulüplerin 1 temsilci ile toplantılara katılması gerekiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme