AMANDA büyüyor, satış başladı

AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Üniversite'nin markası olan AMANDA'nın büyümeye başladığını kaydetti   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, manda sütünden ürünler imal eden AMANDA hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı. Prof. Dr. Civelek, 'AMANDA büyüyor. Süt ve süt ürünleri perakende ticareti için vergi levhamızı aldık ve üniversite [&hellip]

AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Üniversite’nin markası olan AMANDA’nın büyümeye başladığını kaydetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, manda sütünden ürünler imal eden AMANDA hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.
Prof. Dr. Civelek, “AMANDA büyüyor. Süt ve süt ürünleri perakende ticareti için vergi levhamızı aldık ve üniversite dışı ilk satış noktamızı şehir merkezinde Rıza Çerçel Kültür Merkezi’nde açtık. Yüzde 100 manda sütünden imal ürünlerimizi değerli Afyonkarahisar’lı hemşerilerimiz buradan temin edebilir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, ilimiz değerli siyasilerine ve bize destek veren çok kıymetli dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme