• Haberler
  • Spor
  • 'Amacımız ilk 4'e kalmak' – Kocatepe Gazetesi

'Amacımız ilk 4'e kalmak' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin son iç saha maçında Nesine.com Eskişehir Basket'e 68-69 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısına Afyon Belediyespor oyuncusu Tuğberk Gedikli ve Koç Hasan Özmeriç katıldı. Basın toplantısında konuşan Hasan Özmeriç ilk dörde kalabilmek için mücadele edeceklerini aktardı.    'PLAY-OFF'LARDANBEN ÇOK ÜMİTLİYİM'Play-Off'lardan çok ümitli olduğunu belirten Afyon Belediyespor Koçu [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin son iç saha maçında Nesine.com Eskişehir Basket’e 68-69 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısına Afyon Belediyespor oyuncusu Tuğberk Gedikli ve Koç Hasan Özmeriç katıldı. Basın toplantısında konuşan Hasan Özmeriç ilk dörde kalabilmek için mücadele edeceklerini aktardı.   
 “PLAY-OFF’LARDAN
BEN ÇOK ÜMİTLİYİM”
Play-Off’lardan çok ümitli olduğunu belirten Afyon Belediyespor Koçu Hasan Özmeriç, “Öncelikle Afyon seyircisine bir galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüm. Maça çok kötü başladık hafta arası gerçekten çok tempolu antrenmanlar yaptık ve bu bizi çok ümitlendirdi. Bizim amacımız Play-Off’larda ilk önce ilk 4’e kalabilmek. Önümüzdeki hafta çok önemli bir Yalova maçımız var bu maçı kazanarak ligi öncelikle beşinci olarak bitireceğiz. Play-Off’lardan Ben çok ümitliyim. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.
Alınan mağlubiyet sonrasında basının karşına geçen Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Tuğberk Gedikli, “Öncelikle Eskişehir’i tebrik ediyorum. Çok iyi bir kadroları, çok iyi bir oyunları var. Maça gelince de ilk yarıda yakaladıkları seriler var biz onda sonra aradaki farkı kapatmak için çok fazla efor sarf ettik ve maçın sonuna yansıdı. Bu sarf ettiğimiz efor istediğimiz kadar diri kalamadık. Tabii son topa kadar taşıdık bizler de çok kaliteli bir ekibiz fakat son topu istediğimiz gibi kullanamadık. Önümüzde Yalova maçı var inşallah kazandıktan sonra en iyi şekilde ligi bitirerek Play-Off’lara hazırlanacağız” ifadesine yer verdi.

“Bu lig çok derin”

Afyon Belediyespor’u evinde 68-69 mağlup eden Nesine.com Eskişehir Basket Koçu Brad Greenberg ve oyuncu Buğrahan Tuncer maç sonrasında basın mensuplarının karşısına geçti. Ligin çok derin olduğuna dikkat çeken Nesine.com Eskişehir Basket Koç’u Brad Greenberg herkesin herkesi eleyecek güçte olduğunu söyledi

Türkiye Basketbol Ligi 33. haftasında Afyon Belediyespor’a karşı mücadele eden Nesine.com Eskişehir Basket maçı 68-69 kazandı. Maçtan sonra Nesine.com Eskişehir Basket oyuncularından Buğrahan Tuncer Koçu Brad Greenberg basın mensuplarına maçı değerlendirdi.
Nesine.com Eskişehir Basket Koç’u Brad Greenberg, “İyi bir maç oldu. Onlara kredi verdik son periyotta geri gelmeleri için. İlk periyot öne geçtik geri yakaladılar, sonra yeniden öne geçtik tekrar yakaladılar yine 14 sayı öne geçtik sonra durduk rakibimize çok fazla kredi verdik. Buğrahan iyi bir maç çıkarttı, Josh defansif ribaundlarda çok iyiydi 16’ya yakın defansif ribaund elde etti. Biraz daha çalışmamız lazım maçın sonlarında istediğimiz gibi keskin değildik” dedi.
Kalan 1 hafta sonrasında Play-Off sürecinin başlayacağını belirten Greenberg; “İlk hedefimiz İstanbulspor’u mağlup etmek. İşimizi şansa bırakmadan ligi ilk sırada tamamlamak istiyoruz fakat diğer takımlar da bizim gibi hissediyorlar. Bu lig çok derin bir lig ve her takım her takımı eleyebilecek güce sahip. Bizim önceliğimiz sezonun son maçından galip ayrılarak Play-Off’lara odaklanmak” dedi.
Nesine.com Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer; “Bizim kazanmamız gereken bir maçtı. İlk iki sıralama açısında çünkü Play-Off’ta 7 ya da 8’inci sıradaki bir takımla eşleşmek daha avantajlı. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi gösterdik bir ara farkı 20 sayıya kadar çıkardık, tekrardan yakalandık fakat hiç vazgeçmedik. Zaten bizim takımımızın karakteri de bu çok iyi istediğimiz zaman mücadele ediyoruz. Çok iyi bir takımız, inşallah sezon sonunda da istediğimiz yerde olacağız” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme