• Haberler
  • Genel
  • Alzheimer hastasından 7 gündür haber alınamıyor

Alzheimer hastasından 7 gündür haber alınamıyor

Dazkırı’da yaşayan 63 yaşındaki Bilal Bayazıt'tan 7 gündür haber alınamıyor Bayazıt'ın Dazkırı'daki evinden 4 Temmuz Perşembe günü ayrılarak ilçeye bağlı Hisaralan Köyü'ne gittiği ve ertesi gün de akrabalarının evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Kayıp kişinin oğlu Yüksel Bayazıt, babasının bir haftadır kayıp olduğunu dile getirerek şunları söyledi:'Babam Bilal Bayazıt, 4 Temmuz [&hellip]

Alzheimer hastasından 7 gündür haber alınamıyor

Dazkırı’da yaşayan 63 yaşındaki Bilal Bayazıt’tan 7 gündür haber alınamıyor

Bayazıt’ın Dazkırı’daki evinden 4 Temmuz Perşembe günü ayrılarak ilçeye bağlı Hisaralan Köyü’ne gittiği ve ertesi gün de akrabalarının evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Kayıp kişinin oğlu Yüksel Bayazıt, babasının bir haftadır kayıp olduğunu dile getirerek şunları söyledi:
“Babam Bilal Bayazıt, 4 Temmuz Perşembe günü Dazkırı’daki evimizden ayrılarak köye gitti. Köyde akrabalarımızın yayında bir gece kaldı. Sabah kahvaltısından sonra evden ayrılmış. 7 gündür kendisinden haber alamıyoruz. İlçe Jandarma Komutanlığına haber verdik. Fotoğraflarını çoğaltarak çevre köylere astık. İlanlar verdik. Güvenlik güçleri gerekli çalışmaları yaptılar. Afyonkarahisar’dan arama kurtarma ekibi geldi. Aradık bulamadık. Babam Alzheimer hastası, ince uzun 1.70 cm boyunda, sarışın, mavi gözlü şapkalı. İnsanlık namına babamı görenlerin güvenlik güçlerine haber vermelerini istiyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme